serial do najlepszych nie należy, ale nie jest aż tak zły żeby go nie kontynuować ;/ są gorsze a mają ciąg dalszy, serial może się rozkręcić na tyle, żeby oglądalność była znacznie większa podczas 2 sezonu....
Będzie mi brakować Faye i Jake'a oraz Diany. Mimo kiepskiego początku serial b. mnie zaciekawił.
Stacja The CW podaje informacje o wypuszczeniu drugiego sezonu już we wrześniu. Także jest na co czekać:)) Pozdrawiam wszystkich fanów serialu:)
ps info jest na 100 % ?? pytam, bo wszędzie widzę, że jednak serial anulowano...
skąd taka wiadomosc i nagla zmiana ? Jezeli to prawda to bardzo sie ciesze bo tyle watków nie wyjasnili...:)
wiadomo, że chodzi o kasę ale myślę że po 2 sezonie sytuacja by się poprawiła ; ) serial ma potencjał
wazne zeby serial mial ten 2 sezon! bo skonczyl sie tak ze po prostu trzeba dalej kontynuować !
nie wiadomo czy lipa. 17 maja zostanie podane oficjalnie kto będzie mieć wznowę we wrześniu a kto nie. Teraz wahają się zdjąć TSC czy HoD.
chyba nie, bo produkcja chce mieć faktycznie wysoką oglądalność a petycja nie gwarantuje takiej na 100 %
To już oficjalne! TSC zostało anulowane :( Ale jest nadzieja w ABC Family - być może ta stacja przejmie serial.
a ja byłam taka ciekawa tzn nadal jestem tego jacy aktorzy wcieliliby się w postaci tej czwórki z ostatniej sceny 1 sezonu.... tak się nie robi !
ale czy na prawdę warto się łudzić? czy czasem ktoś sobie nie robi żartu ? :/
ja się boje nastawiać :P jednak dałaś mi nadzieję tą informacją :D