PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10015920}
6,3 775  ocen
6,3 10 1 775
Tales of the Walking Dead
powrót do forum serialu Tales of the Walking Dead

Rozczarowanie

ocenił(a) serial na 4

Odcinki 3 i 4 naprawdę ciekawe, nieźle zrealizowane, ale reszta niestety dużo gorzej. Ktoś tu miał ambicje na horror, ale mu się plany zdjęciowe chyba pomyliły. Nie ta rzeczywistość, nie ten metraż, nie ci aktorzy, nie ten budżet. Scenariusz do kitu. A odcinek nr 2 to jest jakiś żart z ludzi.

Ponyfanka

Akurat ja uważam że 2 odcinek jest świetnie zrobiony.Fajny pomysł z tą pętlą czasową, trochę śmiesznie , trochę strasznie..

Ponyfanka

Zgadzam się że odcinek 2 to dno dna ale z jednej sceny się uśmiałem to jak parodia najgorszy odcinek po tym byłby 1 ale od 3 do 6 jak dla mnie było lepiej może troszke na począdku przynudzali ale + za znane postacie liczyłem że będzie kontynułacja tych postaci niestety nie było ale od 3 odcinka do 6 było najlepiej 2 odcinek można nawet pominąć był tak bez sęsu że bez komętarza 1 był taki przeciętny ale coś tam się działo ale słaby w poruuwnaniu z 3 do 6 można powiedzieć że mogli robić od 3 odcinka do 6 reszte mogli sobie darować zbyt wyluuzowane postacie jakby byli ślepi na to co się dzieje w The Woking Dead do Fear trzymał wysoki poziom już poge powiedzieć że to najsłabsza seria o ile tak moge powiedzieć ktoś napisał że to numer 3 nie wiem z jakiej racji gdyby to było tak że przez 6 odcinkuw byli by te same postacie mało może by to więcej sęsu a tak kwestja przyzwyczajenia nowych tważy takl 2 odcinek jest kompletnie bez sęsu brak jakiej kolwiek logiki sam lepszy dałbym scenariusz i wiem że mam racje

anime935

wsumie 3 był z posytaciami kture znaliśmy z The Woking Dead 1 to było fajne ale licztyłęm na więcej odcinkuw momo to kolejne terz były ok czyli chyba od 1 do 2 to najsłabsze odcinki tak wsumie 1 nie był taki zły w poruwnaniu do 2 ale to wyluzowanie głuwnych postaci mnie irytowało w 1 Woking Dead i Fear była zachowana powaga co mi się podobało fakt czasem podejmowali głupie decyzje ale mniejsza ale miało to ręce i nogi mimo to moją najulubieńszą postacią była Alisia z Fear tak to napewno w 1 Dead Woking to Rick Grims nie było więcej szkoda mi było niekturych postaci że umarły a inne przeżyły a były mniej ciekawe wiem kto z Fear powinien zginąć jako 1 choć bywało że ta osoba wiele pomogła ale irytowała mnie strasznie swoim postępowaniem Daniel Salazar był spoko

anime935

napewno 1 Woking Dead i Fear maiały pewne rużnice w 1 pokazali jak już świat opanował doszczętnie stado trupuw w Fear jak to genialnie się stopniowo działo nie za szybko nie za wolno to mi się strasznie podobało jak dla mnie 1 jak i 2 Fear zasługują na uznanie co do reszty nie jestem pewien czy tak będzie raczej nie ale co tam zobacze sam inaczej nie będe wiedział możliwe ze niekturzy aktoży są zmęczeni graniem w tak długim serialu więc nie dają z siebie 100% jak na począdku serialu

ocenił(a) serial na 4
anime935

nic nie rozumiem ale buja