PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171694
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Wasze oczekiwania co do nadchodzącego odcinka The Big Bang Theory.
Will Wheaton is back! : )

ocenił(a) serial na 8
Snack3rS7

Wiesz co oznacza fraza "spojler" ?

ocenił(a) serial na 10
marcin15k

Spojlerem jest Will Wheaton. No dobra może faktycznie trochę spojler tu nie pasuje, ale to też zależy jak na to patrzeć, no bo dla kogoś kto chce czekać do premiery odcinka jest to spojler

ocenił(a) serial na 10
Snack3rS7

Bardzo mnie to cieszy. Ciekawe co tym razem wymyślą?

ocenił(a) serial na 10
matty24

Powrót Willa Wheatona nie jest niczym nowym, on cały czas tak naprawdę "powraca" za to charakterystycznej Leslie Winkle już niestety nie ma, albo takiego Zacka

ocenił(a) serial na 10
Snack3rS7

O ile Leslie lubiłem i mogłaby się jeszcze pojawić w jakimś epizodzie to Zack niezbyt mnie zachwycał. Najbardziej cieszyłbym się, gdyby pierwszy wpis brzmiał: "Kripke is back". Jego to mi brakuje :)

ocenił(a) serial na 10
matty24

Myślę że na pewno się pojawi w VI sezonie : ) Aha dosłownie przed godziną CBS pokazało sneak peek dla nowego odcinka - Howard się przeprowadza...jednym słowem likwidują wszystkie elementy które kiedyś były śmieszne, a sam serial zamieniają w telenowelę

ocenił(a) serial na 10
Snack3rS7

O nie... usuniecie Pani Wollowitz z serialu to kompletna porażka. Wprowadzają postacie typu Amy, które rujnują serial a usuwają komiczne odzywki mamy Howarda? Paranoja. Może jednak okaże się, że Howard w końcu się nie przeprowadzi. Może ten sneak peek to tylko specjalne zabieg wprowadzający zamieszanie?

ocenił(a) serial na 10
matty24

Na innym wątku pisałem, że takie zabiegi mają przyciągać kolejne grupy odbiorców. Sneak-peek to jednominutowy fragment wycięty z odcinka, jednak scena w której widać przygotowania do przeprowadzki

ocenił(a) serial na 10
Snack3rS7

SPOILER!!!!!!!!!!!!!
Na amerykańskich forach piszą ludzie, którzy byli przy nagrywaniu odcinka(taping report) i tam było napisane,że w końcu Bernadette powie,żeby zostali.