Nie było tak źle ale i nie oszałamiająco.
Osobiście czekam na dziewczynę Raja. Ciekawie mnie jej osobowość.
Moment, w którym Sheldon wrzuca na matkę Rajesh'a kozacki;D Ogólnie odcinek miło się oglądało;)
Odcinek bardzo fajny, warto było czekać 3 tygodnie. Najbardziej się cieszę, że Penny wraca do formy, wyglądała prześlicznie, szkoda tylko, że tak mało jej było w tym odcinku.
oj tak, Penny w tej sukience wyglądała przepięknie :) świetny odcinek, szczególnie moment z siłownią i koncowa scena, która mnie po prostu zabiła. strasznie tylko przykro, że na kolejny odcinek znowu będziemy musili poczekac 3 tygodnie...
No właśnie dla mnie to było bardzo słabe. Dość prymitywne jak teksty z gimbazy. Jedyne co mnie rozśmieszyło to teksty Lenarda na silowni.
Na jakiej stronie najszybciej pojawiają się odcinki z tłumaczeniem ? Tak, wiem, że lepiej oglądać w oryginale, ale mój angielski pozostawia wiele do życzenia i lepiej ogląda mi się z napisami.
Najszybciej to jest ściągnać odcinek, napisy przeważnie są w piątek wieczorem lub w sobotę rano. Można też oglądać z angielskimi napisami, wtedy jest łatwiej zrozumieć a napisy po angielsku zawsze są już w piątek rano, czyli raptem parę godzin po premierze można już obejrzeć nowy odcinek.
Nie, wiesz ...XD tylko to po prostu rozwala... na każdą stronę którą człowiek wchodzi, gdzie jest jakikolwiek odcinek banda gimbusów jest wstanie wykrzesać z siebie "NAPISY".
Nie dośc, że ktoś marnuje czas i te napisy im robi, to to się robi coraz bardziej chamskie i roszczeniowe.
Po za tym czy mozna wreszcie pogadac o odcinku czy jakas nerwice mają te pustaki ze słowem "napisy"
Twój post wywołał lawinę komentarzy nie na temat, post Kinomaniaczka_fw doczekał się dwóch odpowiedzi. Moje pytanie jest następujące: czyj post stworzył większy offtop?
Lepiej raz a dobrze skonczyc takie teksty niz wchodzic na kazda strone gdzie tylko jest ten serial by na komentarzach przeczytac jedno słowo "NAPISY"
Normalnie to juz nerwy biora, ilez mozna to znosic.
Urażony gówniarz się znalazł?
Weź sie nie sil na cos powaznego.
Napisałam jak napisalam i moja sprawa.
No cóż, wiek szkolny mam już dawno za sobą, ale to nie ważne. Jeżeli chcesz żeby ludzie traktowali cię poważnie to nie wyzywaj ich w każdym poście jeżeli się z tobą nie zgadzają. Tak jak ci już ktoś polecił weź głęboki oddech,napij się jakiś ziół na uspokojenie i wtedy dopiero wypowiadaj się na forum.
Człowieku jeśli czujesz misję nawracania świata to pomyliłeś miejsce.
Więc daj sobie i innym żyć.
Nie wchrzaniaj się w moje życie i złote rady zostaw dla głupszego od siebie.
Po prostu nie wierzę w to co czytam - po co się tak rzucasz? Kinomaniaczka_fw zadała normalne pytanie, nie wylewała żadnych żali i Ciebie sprowokowało to do takiej odpowiedzi? Naprawdę coś jest z Tobą nie tak.. Albo jest inna, prosta odpowiedź: jesteś trollem.
Co do odcinka, podobał mi się; widać, że trochę nad nim popracowali. Szkoda, że już niedługo koniec.
Mam prawo do wypowiadania się na jaki temat chce oraz do oceny twojej aktywności na tym forum, ponieważ jest ona skandaliczna. Myślę, że większość użytkowników się ze mną zgodzi. Nie wiem o co ci chodzi i skąd w tobie tyle nienawiści do świata, ale wyluzuj trochę bo robi się to już nudne i naprawdę wszystkim obrzydzasz korzystanie z tego forum.
Wstukaj w google big bang theory online i po kolei sprawdzasz strony bo nie zawsze na jednej pojawia się najszybciej.
Odcinek z napisami PL online pojawia się albo późnym wieczorem w piątek albo w sobotę rano.
Dzięki za normalną odpowiedź ; ) Nie chciałam robić kolejnego tematu więc zapytałam tutaj.
Taki sobie odcinek. 0 nerdowania, cały odcinek to praktycznie schemat wykorzystany w tysiącu innych sitcomów.
Penny w tym odcinku wygladala bardzo gorąco, zwlaszcza na stypie. Śmieszne wątki Raja, Sheldon tez nie najgorzej, a Howarda nie dlugo wyslemy chyba na emeryture, bo ostatnio bardzo slabiutko, chyba sie wypala powoli
No, Penny wyglądała oszałamiająco. W zasadzie ta scena najlepsza w tym odcinku, choć wiązanie bucików(w dodatku bez sznurówek) z męskiego punktu widzenia też było dobre ;) Ogólnie odcinek dobry.
.... ja wiem jak w gimnazjum przy trzepakuXD... śmieszne to było
Bo Penny nadal nie schudła z ramion więc wyglądała jak podwiązana parówka w kiecce z bazaru ale kazdy sie gapił na jej cycki...wiec wyglądala oszalamiająco....
Dobra taktyka. Widac to sugerują twórcy serialu.
Coś Ty taki zaczepny? Smerf maruda w ludzkiej postaci normalnie. To źle, tamto nie fajnie, to mi się nie podoba bla bla bla... Gimbusy? to Ty wstawiasz "iksde" non stop.
Penny ma cyc zajebisty i fajnie, że to pokazali. Cała jej figura jest świetna. Nie jakaś "patyczasta" lalunia tylko kobieta co ma czym oddychać a jak się przytulisz to nic cię nie gniecie. Znajdź sobie jakąś dziewczynę i wtedy wyrażaj opinie, a nie, że jedyne kobiety przed jakimi się rozbierasz to te w formacie jpg.
A sam odcinek jak dla mnie świetny. Przepełniony humorem zwłaszcza jeśli chodzi o Sheldona :) Każda jego wypowiedź czy to Amy czy do czarnoskórej pani z komisji (nie pamiętam imienia) rozwalała na łopatki. Oby każdy odcinek taki był, a musimy czekać teraz 2 tygodnie :/
Nie jestem lesbijką idioto. A druga sprawa jakbym miala miec takie balerony jak Penny to bym sie chyba zabiła. Ona ma wyobrazac piękną? Z bohaterami czlowiek ma sie utozsamic a w najgorszym koszmarze nie chcialabym wygladac jak taka krowa. Ale ok, babka pulchiutka ma czym oddychac widze ze ktos tu kompleksy leczy.
Pojachalas testami o obrazkach jpg chyba zapożyczonymi od żenujących kumpli. Współczuje.
A odcinek srednio dosc prostacki. Scena genialna jest tylko w silowni.
Nie jestem dziewczyną. W sumie zakładałem, że jesteś facetem, przepraszam :) I wychodzi na to, że zazdrość przez Ciebie przemawia.
A i skoro ja Ciebie nie obrażam, to liczę na to samo..
Zazdrość a propos baleronów? XD
Wez mnie nie rozśmieszaj. Od iluś postów ( prawie od pol roku) wiadome ze Penny nie moze schudnąc ale jest juz na dobrej drodze.
Nie przychrzaniaj się do mnie idioto.
Bo
po pierwsze nigdy nikomu nic nie zazdroscilam bo mam teorie ze cokolwiek bym nie zrobila i tak tego nie dostane co nie jest mi pisane
druga sprawa figura Penny jest koszmarna, i przy niej to nikt kompleksów chyba nie ma - najwazniejsze zeby miec zdrowy osąd by ocenic a ty widzisz tylko cycki wiec lekko slabo
Ja osobiscie jesli musisz wiedziec jestem dumna ze swojej figury i kropka
w serialu za to piekna, subtelna i zgrabna jest tylko Alex , Penny robi za rozpulchnionego maszkarona... dramat
Nie no przepraszam, ale w ten sposób z Tobą nie będę rozmawiał, ani razu Cię nie obraziłem, wiec zważ na słowa.
Poza tym, nie ma czegoś takiego jak zdefiniowanie czy ktoś jest ładny czy nie. to tylko i wyłącznie kwestia gustu! I to co uważasz na temat urody Penny to tylko i wyłącznie Twoje zdanie, więc nie możesz powiedzieć, że tak jest, bo nie masz racji. Nic a nic!
Penny ma kształtną figurę, wcięcie w talii, krągłości, buźka też niczego sobie. Nie jest najzgrabniejszą aktorką ale według mnie oraz z tego co widzę wielu innych fanów TBBT taka uroda jest jak najbardziej na plus.
A co do cycków... Tak podobają mi się i pod żadnym względem nie będę uważał, że jest coś nie tak ze mną, że mi się one podobają!
A czy ja ci bronię żeby ci sie nie podobały jej cycki?
Owszem cycki ma ładne choc nie widzialam dokladnie kształtu i wyglądają na modelowe C. Talia i nogi były rzeźbione gdyby optycznie jej masywne wylewające się balerony na ramionach tego nie niszczyły.
Penny przez cały rok straszyła rozpulchnioną twarzą (nawet Sheldon dosc pokretnie zauważył- "czy nie jesteś w ciązy bo jesteś napuchnieta") i to była najprawdziwsza prawda.
Teraz Penny ma juz ładną twarz tak jak prawie 1 sezonie ale!
tak jak napisalam na początku zostały jej jeszcze balerony.
A ten mnie tu wyzywa od przecietnych idiotek zdychających od zawiści. Wypraszam sobie takie testy do do kolezaneczek z pracy.
Ani ja ani nikt inny w tym temacie Cię idiotką nie nazwał... napisałem, że zazdrość przez Ciebie przemawia, no bo patrząc na to, jak Twoja wręcz nienawiść do Penny (konkretnie jej urody) jest piętnowana z każdym postem to bałbym się z Tobą wdać w dyskusję twarzą w twarz, bo pewnie pobity bym z niej wyszedł ;)
Ale dajmy sobie już spokój. Mi się Penny podoba, ramiona ma jakie ma, jednym to przeszkadza, innym nie.