Nie było tak źle ale i nie oszałamiająco.
Osobiście czekam na dziewczynę Raja. Ciekawie mnie jej osobowość.
Jesteś aż tak ograniczony by tylko zazdrosc komuś zarzucac???
Pomysły inne to już poziom nie do przeskoczenia?
Jak mówie teraz twarz Penny wygląda już ladnie. Balerony ma dalej i lepszy byłby efekt jakby pokazała same cycki a zasloniła ramiona bo wtedy jej talia by się pieknie podkresliła a nie jak podwiązana parówka.
Penny wyglądała super w 1 sezonie. Potem to wstyd mowic, laska ani nie rodzila ani nie miala ciezkiego zycia a zapuscila sie jak wól mimo ze jest aktorką i ma wymagający zawod. Dlatego nie pałam do niej sympatią bo to takie "cieple kluchy" bez charakteru. Kobieta nawet figury nie potrafila utrzymac...porazka.
Nie musisz silić się na sarkazm...
Po prostu nie oceniaj tak szybko i nie oskarżaj. Wtedy możliwe, że udalo by się milo pogadac.
Nie mniej jednak
Pozdrawiam.
Podobno miala złamaną noge i pewnie wtedy nabrała tego baleronu jak to mowisz, mi to nie przeszkadza, bo i tak bym z niej nie schodzil dzien i noc xD
To fajnie i milo ale ja chce rzexby jak Michał Anioł. Mnie laska nie pociąga to chce przynajmniej podziwiać idealne kształty skro ma byc taka piękna.
Ale nie martw się ona już chudnie... twarz ma juz normalną w porównaniu z 4 sezonem.
Zgadzam się z tobą penny ma strasznie szerokie ramiona a ta sukienka jeszcze bardziej to podkreślała i od razu mówię że nie jestem zazdrosna bo pewnie zaraz będzie to ktoś narzucał sądzę że penny ma ładną twarz i jeszcze powróci do figury z 1 sezonu.
Co do jej pulchności to powiem tylko że fast foody swoje robią.
Dziękuje Ci bardzo, że ktoś potrafi się w kulturalny sposób wypowiedzieć bez oskarżania.
Dziewczyna się strasznie zapuściła ale widać, że pracuje nad sobą i już wraca jej to co było.
Nie rozumiem natomiast operatorów. Dokładnie widzą kontury postaci. Ramiona Penny optycznie zrujnowały całą jej postać i kształt.
Wystarczyło by gdy Penny miała szarne szerokie rękawy do tej sukienki ( nawet na 3/4). Ramion by nikt nie zauważył przy odbijąjących się blond włosach.
Talia optycznie byłaby proporcjonalna i najważniejsze dla męskiej publicznośći - pokazała by te cycki w dobrej oprawie.
Prawda jest taka, że już ciężko znosić wszystkie niedorzeczności w tym serialu.
Leonard wypracował swoje emploi, a z genialnego Sheldona zrobili sprzedajnego i hedonistycznego chama.
Człowiek oglada z przyzwyczajenia.
zdecydowanie penny powinna mieć sukienkę z ramionami na pewno ładniej by wtedy wyglądała i również nie rozumiem tego dlaczego kobieta nie może ocenić innej kobiety negatywnie bo zaraz naskakują że jest zazdrosna ale to może tylko mi się tak wydaje :)
No bo ramiona powinny być takie rzeźbione, smukłe a nie nalane jak bracia Cohen się z tego wyśmiewali.
I estetycznie takie ramiona zniszczyły optycznie całą dosyć ładną figurę Penny.
Nie sądzę. Penny jest typową "papryką" jej cycki bardzo kształtnie wyglądając w obcisłych ale zakrytych bluzkach bo podkreśla się talia i szczupłe nogi.
Kiecke na ramiączkach miała sciąganą i wyglądała w pasie jak podwiązana parówka a cycki...po prostu wypłynęły.
Obstawiam, że podpakowała klatkę i chyba nie ma szczęścia do trenera. Cwiczeniami da sie podnieść i wypchnąć biust, ale przy tak szerokich ramionach efekt wypadł komiksowo.
Może coś jest na rzeczy... ale te ramiona są po prostu do schudniecia. Niech nosi narazie sukienki z ramionami i bedzie ok.
Nie sadze. Kaley miala zawsze bardzo ladne piersi, dodajac do tego kilka kobiecych sztuczek mamy taki efekt jak w ostatnim odcinku :)
Odcinek nawet dobry nie powiem wie ktoś ile jeszcze odcinków i czy są plany na sezon 7? a nie wiem co by się miało tu wyjaśnić tak się zastanawiam .