Odsyłam do mojej wypowiedzi w tym temacie: http://www.filmweb.pl/serial/Teoria+wielkiego+podrywu-2007-402989/discussion/Mam +nadziej%C4%99%2C+%C5%BCe+nast%C4%99pny+sezon+b%C4%99dzie+ostatni.,2205935
Oglądalność rośnie w USA, tak więc w to wątpię. Nie wiem czemu tyle negatywnych głosów w Polsce. No ale to chyba raczej mentalność Polaków ;)
Biorąc pod uwagę oglądalność, kolejna nagroda, nagroda dla Penny i Raja... można spodziewać się kontynuacji. Jam dla mnie serial jest rewelacyjny.
Wszystkie znaki wskazują, że na 7 się nie skończy a ja im życzę kolejnych 7 :)
Zgadzam się w stu procentach : ). Nie wiem czemu tyle krytycznych opinii na temat szóstej serii TBBT. O ile sezon piąty i może też trochę czwarty, faktycznie były nieco słabsze, tak kompletnie nie rozumiem co takiego złego jest w szóstym...? Ale oczywiście to, że serie czwartą i piątą uważam za troszeczkę gorsze, nie oznacza, że uważam je za słabe - oglądam je za każdym razem z ogromną przyjemnością, może tylko odrobinę mniejszą niż sezon drugi, trzeci, czy szósty ; ).
Proste jak kogoś nudzi, nie podoba mu się niech przeżuci się na "Rodzinę zastępczą" ^^ Bazinga !
Po pierwsze: przeżuci? Naprawdę?
Po drugie: masz coś do Rodziny Zastępczej? Najlepszy polski serial ever.