PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

http://www.youtube.com/watch?v=CEc9DDDyYms

Jak przemyślenia?

użytkownik usunięty
eowine

Hm no powiem szczerze, że nie bardzo mnie zachęciło to promo, ale i tak z niecierpliwością czekam na TBBT.

ocenił(a) serial na 10
eowine

Ja tam promo nigdy nie oglądam, bo nie chcę sobie psuć niespodzianki, ale już z niecierpliwością odliczam dni do emisji nowego odcinka :)

ocenił(a) serial na 7
Zuzhet88

no , nie mów, że nigdy Cię nie skusiło zajrzeć :), to promo akurat nic nie zdradza tak naprawdę, nawet jest takie jakieś infantylne , a ta komedia to mi się podoba bo infantylizm tylko udawała, przynajmniej do ten pory

ocenił(a) serial na 10
stanisga

Naprawdę ;D Nigdy nie oglądam zapowiedzi następnych odcinków :P Dzięki temu każdy odcinek stanowi dla mnie stuprocentową niespodziankę ;)

ocenił(a) serial na 7
Zuzhet88

to podziwiam za trzymanie ciekawości na wodzy

ocenił(a) serial na 10
stanisga

Czasem czekam, aż cały sezon się skończy, by móc go potem odcinek po odcinku obejrzeć :D Także z cierpliwością nie mam problemów. Oczywiście przy TBBT takie zachowanie nie wchodzi w grę, bo za bardzo ten serial ubóstwiam ;P

ocenił(a) serial na 7
Zuzhet88

oprócz rozrywki przekazuje sporo wiedzy, co prawda w wersji pop, ale zawsze

ocenił(a) serial na 9
eowine

7x01 "The Hofstadter Insufficiency" Sneak Peek
http://www.spoilertv.com/2013/09/the-big-bang-theory-episode-701_25.html

Czy tylko ja czekam na ten serial? :D

Slutty_Pumpkin

Ja czekam... ale tak jak na starą kanapę z przyzwyczajenia, a nie, że jest to tak dobre jak było.

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

Ja wciągnąłem oba odcinki nosem dzisiaj rano i o ile pierwszy był 'średniawy', tak drugi sprawił, jak wczesne sezony tego serialu, że śmiałem się w głos, strofując biednego kota. Tego mi brakowało w TBBT od jakiegoś czasu. :D

ocenił(a) serial na 9
Rejan22

Haha właśnie skończyłam i też miałam skomentować :D
No niestety średnio mi podeszły te odcinki. Drugi zdecydowanie lepiej, ale jeszcze nie to. Pewnie jeszcze się rozkręcą z czasem :)