Hm no powiem szczerze, że nie bardzo mnie zachęciło to promo, ale i tak z niecierpliwością czekam na TBBT.
Ja tam promo nigdy nie oglądam, bo nie chcę sobie psuć niespodzianki, ale już z niecierpliwością odliczam dni do emisji nowego odcinka :)
no , nie mów, że nigdy Cię nie skusiło zajrzeć :), to promo akurat nic nie zdradza tak naprawdę, nawet jest takie jakieś infantylne , a ta komedia to mi się podoba bo infantylizm tylko udawała, przynajmniej do ten pory
Naprawdę ;D Nigdy nie oglądam zapowiedzi następnych odcinków :P Dzięki temu każdy odcinek stanowi dla mnie stuprocentową niespodziankę ;)
Czasem czekam, aż cały sezon się skończy, by móc go potem odcinek po odcinku obejrzeć :D Także z cierpliwością nie mam problemów. Oczywiście przy TBBT takie zachowanie nie wchodzi w grę, bo za bardzo ten serial ubóstwiam ;P
7x01 "The Hofstadter Insufficiency" Sneak Peek
http://www.spoilertv.com/2013/09/the-big-bang-theory-episode-701_25.html
Czy tylko ja czekam na ten serial? :D
Ja wciągnąłem oba odcinki nosem dzisiaj rano i o ile pierwszy był 'średniawy', tak drugi sprawił, jak wczesne sezony tego serialu, że śmiałem się w głos, strofując biednego kota. Tego mi brakowało w TBBT od jakiegoś czasu. :D