PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171626
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Świetny odcinek, drugi mój ulubiony po odcinku z podchodami, klamra z mieczem świetlnym rozbawiła mnie do łez.....tekst Amy też:-))

Ten sezon w porównaniu z ostatnimi dwoma jest naprawdę świetny....szkoda, że go zepsują go powrotem dziewczyny Raja, której mina kota srającego na pustyni odstrasza mnie od ekranu.

peesem

Mnie również odcinek się podobał (choć wg mnie śmieszniejszy był odcinek z profesorem Protonem z 6-tego sezonu). Klamry były świetne, uśmiałam się też na tekście o tym, że Sheldon nie płacze, bo by zardzewiał ;) No i Howard nieźle zrujnował Rajowi girls night ;D

Dziewczyna Raja... Ble. To jest dopiero okropna postać. Też nie cieszę się na wieść o tym, że znowu się pojawi.

peesem

Motyw Sheldona wkurzającego idola trochę wtórny, na plus zniewieściały Rajesh i wątek gejowski.
Amy chyba pierwszy raz w tym serialu naprawdę mnie rozśmieszyła tekstem o seksie.

A mnie dziewczyna Raja aż tak nie razi, nudna i bezbarwna ale nie bardziej niż Amy i Bernadette przez większość serialu.
Ogólnie postacie żeńskie w tym serialu to raczej porażka.

Grajcz

Mi się marzy Alex i siostra Sheldona...to na pewno nie są nudne postacie:-)

peesem

A no zapomniałem o Alex ale to postać raczej epizodyczna.

Grajcz

Kim był/a Alex bo nie pamiętam?

Charlotte7x7

Asystentką Sheldona

peesem

Teksty doktora Protona mistrzowskie!!!

Coyotman

ta, docinki Billowi Nye - świetne.

peesem

Świetne teksty: Amy "ubieram się jak celebryci", "pójdą do łożka prędzej niż ja z Sheldonem"
dr Proton "chwila ty masz dziewczynę ?... Aaa już rozumiem"
Penny "cicho bądź, zrobi nam diamenty z włosów"
Raj " O jestem Howard mam otyłą mamę i wszyscy mnie kochają"
Ale beka xD

cztery4

Świetny odcinek i świetne teksty. Oby tak dalej :)

peesem

Jeden z lepszych odcinków, uśmiech pojawiał się co chwila. Teksty prof. Protona dotyczące jego wieku - mistrzowskie.

peesem

Odcinek strasznie słaby, podobnie jak poprzedni z profesorem Protonem, a na dokładkę zniesmaczyła mnie scena z robieniem biżuterii, a konkretnie to co zaprezentowała w tej scenie Penny. Dlaczego z tej postaci scenarzyści starają się zrobić debila z ładną buzią? Pamiętacie jak w 1 albo 2 sezonie Penny razem z chłopakami produkowała spinki do włosów w kształcie kwiatka? Nagle X sezonów dalej, podczas wykonywania bliźniaczo podobnej czynności Penny nie umie posługiwać się klejem i jest cała pozlepiana, jej IQ spada poniżej poziomu przedszkolaka :|

Kiedyś postać Penny (przynajmniej tak mi się wydaje) to była prosta dziewczyna, która reprezentowała jakby to ująć "normalną" część społeczeństwa, przynajmniej na tle 4 dziwaków. Niestety kilkadziesiąt odcinków temu scenarzyści zaczęli przesuwać granicę "normalność" do tego stopnia, że postacie kreowane na "dziwaków" znormalniały, a Penny, która musi od nich odstawać zdebilniała, a apogeum tego widziałem właśnie w tym odcinku :|

Dzin_4

P jest od początku kreowana jako głupia, ładna kobieta. Gdyby nie taki zabieg z posklejaniem się nie zauważyłbyś różnicy pomiędzy nią, a resztą obsady.

Dzin_4

Słuszne spostrzezenie.