Dlaczego zniszczyli ten serial wprowadzając tą brzydką i kompletnie nieśmieszną postać? Do tego te śmiechy po każdej jej pseudointelektualnej wypowiedzi. Doprowadza mnie to do szału.
A Ty koniecznie musisz tworzyć nowy temat o tym, jak to wielu nie znosi Amy? Poszukaj sobie, jest ich mnóstwo i tam się wypowiedz, a nie zaśmiecasz forum.
Po 1. Mam prawo tworzyć tematy i nic ci do tego o czym one są.
Po 2. Właśnie odświeżyłeś mój temat dzięki czemu zaśmieciłeś forum przenosząc go do góry. Well done
Uważasz, że nie wiedziałem, iż będzie na samej górze? I tak był na początku z powodu świeżości... Nie staraj się być mądrzejszy niż naprawdę jesteś. Co do reszty - oczywiście, że masz prawo, tak jak i ja krytykować, jak ktoś robi bzdury. Na swoje "kreatywne" pytanie odpowiedzi znajdziesz w innych wątkach, tutaj się ich raczej nie spodziewaj, w końcu ile razy można pisać to samo... Pozdrawiam i mimo wszystko życzę powodzenia, zwłaszcza w myśleniu.
Znowu podbiłeś dziękówa . Po co przekopywać się przez setki tematów jak można założyć swój? Od tego jest forum chyba żeby zakładać tematy
Ile jeszcze będziecie narzekać na tą Amy? Skoro aż tak zniszczyła serial to polecam przerzucić się na coś nieco bardziej ambitnego. Albo może nauczcie się cieszyć serialem? Amy jest mi kompletnie obojętna bo i tak potrafię cieszyć się nowymi odcinkami, ale zakładanie po raz setny tematu "zepsuli mój selial wplowadzając ejmi" staje się po prostu nudne.
Otwierasz puszkę pandory, zaraz się dowiesz od fanek Amy że jesteś nerdem i myślisz fiutem.
Takich tematów lepiej nie poruszać, i tak nie dowiesz się co właściwie jest pozytywnego w Amy a jedynie narazisz się na ataki fanatyków.
Amy to strzal w kolano dla tego serialu i nie podoba mi sie w ogole jak jest zagrana ta postac, mam nadzieje, ze w ktoryms odcinku wsiadzie w autobus i juz nigdy nie wroci.
Jezeli chodzi o zakladnie nowych tematow na temat Amy, to mi jakos to nie przeszkadza i tak malo kto sie tu wypowiada
Dla mnie Amy jest stworzona dla Sheldona :) Za nic w świecie nie chciałabym, żeby zniknęła z serialu. A jej niektóre texty do Penny rozkładają mnie na łopatki :)