Każdy z nas kto dotarł do 7 sezonu BBT ma pewnie swego rodzaju marzenie które chciałby zobaczyć na ekranie. Czy to Sheldon w rozmowie po seksie z Amy, Raj którym
wreszcie zajmuję się jakaś kobieta (to samo się tyczy Stewarda), czy np Sheldon odbierający nagrodę nobla. Ja chyba najbardziej czekam właśnie na zbliżenie się
Sheldona z Amy. A wy ? Macie jeszcze jakieś ciekawe pomysły ?
Seks w wykonaniu Sheldona to raczej mój koszmar, kompletny upadek tej postaci.
Ja tak widzę finał serialu: Penny wreszcie zgadza się na ślub, Sheldon dostaje nagrodę nobla, Bernadet zachodzi w ciąże a Raj znajduje stałą partnerkę, podejrzewam że tą anorektycznkę.
Zakończenie proste i oczywiste ale wole to niż pajacowanie z seksem Sheldona.
Choć moim zdaniem do Raja idealnie pasuje Howard ale cóż, wprowadzając Bernadet twórcy zamknęli nam temat ich homo skłonności.
Realniejsze jest jednak twoje oczekiwanie, serial oglądają teraz głównie fani Shamy co widać po rozwoju fabuły, twórcy dostosowali się do fantazji fanów.
Ja to mam nadzieję, że Raj znajdzie sobie kogoś, ale raczej nie dziewczynę ;).
Co do Amy i Sheldona liczę tylko na jakieś odrobinkę większe zaangażowanie z jego strony, żeby nie był aż taaakim robotem.
Ja bardzo chciałbym poznać ojca Leonarda i brata Sheldona :) A poza tym, mam jakieś przeczucie, że to Penny, a nie Bernadette zaciąży w tym sezonie :)
ja bym nie chciała żeby Sheldon przespał się z Amy, uważamm że to by przeczyło jego postaci. ale żeby ją pocałował - oczywiście nie jakoś namiętnie tylko tak w swoim stylu :) oprócz tego więcej Stewarda (ale żeby nie był już tak smutny ) i tego debilnego eks Penny :P i Raj'a z dziewczyną ! ten jego pies mnie denerwuje
tez mam nadzieje ze Shamy nie skonsumuja swego zwiazku....
Raj sobie kogos w koncu znajdzie i przestanie histeryzowac :P byle nie Lucy... yuck... Co si estalo z asystetka Sheldona? ona byla ladna moze jak teraz juz umie mowic do kobiet to niech to sie ruszy....
hmmm moim zdaniem serial by moglo napedzic jeszcze to ze ktorsy z nich odryje cos przed Sheldonem i by moze nie dostal nobla ale by mial sznase na zdobycie.
moglaby jeszcze siostra Raja worcic :)
No i jescze Stuard bym chcilaa by sie ogarnal ;)