Jak uważacie, która z naszych serialowych dam, najlepiej pasowała do swojej postaci?
Jak dla mnie Penny wyglądała przekomicznie jako Aurora ale i najbardziej z dotychczasowych aktorek była zbliżona do oryginału...XDD
Odcinek całkiem ok. Dziewczyna Raja jest naprawdę oryginalna jeszcze takiej postaci na ekranie nie widziałam.
według mnie najlepiej wyglądała bernadette czy pasowała do kopciuszka? nie wiem a co do dziewczyny raja to się nie wypowiadam choć muszę przyznać że ona mnie trochę denerwuje ale nie wiem czemu.
Popieram, najładniej wyglądała Bernadette, ale skacowana i znudzona Penny była cudna :P
Odcinek świetny i zabawny, szczególnie mega się uśmiałem końcówką; jak pokazali sceny z Howard + Bernie i Penny + Leonard to wiedziałem, że scena z Shamy będzie najlepsza :D niby nic ale "Sheldon, wszystko czego potrzebuje Śpiąca Królewna to jeden mały pocałunek żeby się obudziła" i Sheldonowe "Słyszałem za pierwszym razem" rozwaliło mnie na łopatki :D
Jak zobaczyłam sceny Penny i Bernadette to wiedziałam, że scena Amy będzie wyjątkowa. Amy z każdym odcinkiem wygląda coraz lepiej. A w tym makijażu wyglądała na prawde pięknie.
Fakt , Amy wyglądała nieziemsko w kostiumie fajne było też zestawienie reakcji chłopaków na widok przebranych dziewczyn . Sheldon jak zwkle rozwalił system . Dziewczynę Raja widziałam w Horych doktorach łaziła tam z ukulele . Jakoś drażni mnie jej wątek ale musieli w końcu kiedyś mu kogoś znaleźć bo wyczerpały im się żarty o jego gejostwie D: