spox też sobie ją zainstalowałem z ciekawości choć zazwyczaj nie gram w gry :P szkoda tylko, że nowe wersje Halo są na XBox'a
rozważam zakup ; ) ale kusi mnie też Nintendo Wii :D
w ogóle ten serial to moim zdaniem świetna reklama, bo ja jakiś czas temu kupiłem Jenge :) znakomita zabawa
tylko koniecznie trzeba kupić oryginał od Hasbro, inaczej urok znika ; )
trochę nieuzasadniony komentarz... każdy wie, że Jenga to gra dla co najmniej 2 osób
Serial rzeczywiście daje dobrą reklamę, też zamierzam kupić Jenge. A Nintendo Wii też sobie kupie ale jak kasy trochę uzbieram. Teraz chce kupić kinect do xboxa, będę grał w Star Wars :)
Polecam zamawiać tajskie jedzenie to już 100% nerdowosci/fajnosci. Wybaczcie ale nie moge sie powstrzymać jak to czytam.
O co ci chodzi? Jeżeli serial sprawia, że możemy rozszerzyć horyzonty w grach wideo to nie rozumiem co w tym złego...
Nie widziałem bo nie ma Wii i się tym za wiele nie interesowałem. Bez sensu się udzieliłeś...
Spoko, po prostu śmieszy mnie bez krytyczny stosunek do śwaiata przedstawionego w BBT, konsumpcjonizm i przedewszystkim konformizm. Ale to tylko moje zdanie. Jesli ktoś lubi łowić rybki na ekranie TV to super.
Stary to tylko serial który ma widza bawić. A to że mają kilka bajerów które mogą widza zainteresować to co innego :)
Oni w wowa grali niby kiedy? Było co prawda kilka odniesień z czego wszystkie nie prawdziwe twórca chyba nigdy nie grał lub chciał, żeby po prostu było śmiesznie. Np. w wowie nie da się uprawiać sexu, a w serialu Howard niby uprawiał z jakimś trollem. Było jeszcze kilka takich rzeczy.
Co do 3 odcinka owszem szkoda tylko, że to fikcja. Co prawda jest do wowa odniesienie przez "Azeroth"" jednakże powiedziałbym po prostu, że to parodia i tyle co nie ma nic wspólnego z prawdziwym wowem.