Moim zdaniem Penny dostanie role w jakimś filmie/serialu lub jakąś prace i będzie na jakiś czas musiała wyjechać.
obstawiam ze bedzie grala epizody w serialach a leo bedzie zazdrosny o jej nowych znajomych i po raz osiemdziesiaty sie rozstana
Wróci do bycia kelnerką....do niczego innego się nie nadaję....szczególnie do aktorstwa. Na miejscu scenarzystów dał bym jej pracę w której jest szansa, że mogła by się sprawdzić....np dajmy na to w garderobie w studiu wytwórni filmowej, albo jako makijażystka, stylistka....znając Penny małe szansę, ze się sprawdzi...ale do niczego bardziej ambitnego się nie nadaje.
Spoiler:
Za to jeśli chodzi o koniec sezonu to Raj dostanie wreszcie dziewczynę i na szczęście nie tą szkapę Lucy, trwa casting to roli Yvette, będzie to bardzo oryginalna postać podobno...zobaczymy.
o, mam nadzieję, że ta nowa laska będzie interesująca i zabawna. inaczej niż lucy. obawiałam się, że raj sfiksuje jeszcze bardziej na punkcie swojego psa.
W końcu, te zoofilskio/homoseksualne gagi nie są śmieszne (chociaż te drugie na początku były).
juz sie balam ze wroca do Lucy... thenx god!!!!!!!!!!!! :))
a co do watku penny to nie wiem czy to cos ze mna ale juz zanyczna ona mnei ze wsyztsch postaci najabardziej irytowac.... Leonard powinien ja rzucic i tyle.... Albo niech ywjedzie na plan filmowy serio bo jest meczaca i moze jak odpoczniemy od niej to bedzi elepiej... sama nie wiem.
czyli final zapowiada sie ze wszysyc beda w szczeliwych zwiazkach? czyzby ziwastowlao to koniec serialu?