No właśnie jw. Ciekawi mnie jakie inne seriale możecie polecić. Skoro oglądamy i lubimy Teorię wielkiego podrywu mamy podobny gust:) Więc jest spora szansa, że coś nam wpadnie w oko. Nie muszą to być produkcje w podobnym klimacie. Poprostu to co wam się podoba i z czystym sumieniem możecie polecić.
Moja propozycja to "Community". Obecnie wyszły 3 sezony. Wcześniej wogóle o nim nie słyszałem. Opowiada o grupie przyjaciół w koledżu - bardzo nietypowych przyjaciół. Prawnika któremu zabrano licencję, nowonarodzonej chrześcijanki, rasistowskiego i seksistowskiego staruszka, nastolatki po odwyku alkoholowym i narkotykowym, muzułmanie - którego życiem kieruje nauka wyniesiona z filmów i seriali, byłemu sportowcowi z darem do hydrauliki oraz zbuntowanej blondynki.
Naprawdę świetna komedia z masą zabawnych tekstów. Baaardzo polecam i czekam na wasze propozycje.
Aktualnie nie mam żadnego serialu na oku, więc pewnie skuszę się na "Community" skoro tak baaardzo polecasz ;)
Od siebie polecam serie Blackadder (1 i 2 trochę słabsze od 3 i 4). Rozpisywać się nie będę, po prostu trzeba to zobaczyć!
Według mnie warte polecenia są Gra o Tron i The Walking Dead. Nie są to komedie, ale na prawdę warto je obejrzeć.
Dzięki za polecenie Community. Strasznie mi się spodobał. Każda postać jest wręcz genialna, a aktorzy do tych postaci idealnie dobrani. No i Alison Brie, po prostu piękna :D Czekanie do października na nowe odcinki mnie wykończy :/
Specyficzny, ale mnie powalił...
http://www.filmweb.pl/serial/Wsp%C3%B3%C5%82czesna+rodzina-2009-518115
BBT jeszcze nie oglądałem, ale z seriali komediowych polecam Hoży doktorzy, Dwóch i pół, Jak poznałem waszą matkę
Jeszcze co do tematu. Od siebie polecić mogę IT Crowd. Niestety serial liczy tylko 24 odcinki podzielone na 4 sezony. Jeśli komuś podoba się Community, to IT Crowd również przypadnie mu do gustu ze względu na absurdalny humor i świetne postaci :)
Proponuję Dwóch i pół oraz Jak poznałem waszą matkę. Łącznie z BBT tworzą fantastyczną trójkę :D
Ja proponuj Grey's Anatomy: Chirurdzy. Wiem, że to nie jest komedia, ale bardzo ciekawy serial. Warty uwagi. :D A Teoria wielkiego Podrywu jest Genialna!!!!!
'Girls' nowa produkcja HBO.
"How I Met Your Mother', ale czy muszę to polecać w ogóle? ;))