PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171694
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Kalendarz Sheldoniański

użytkownik usunięty

W drugim odcinku 4 serii Howard żartuje z tzw kalendarze Sheldona czyli wiadomo - tego co zawsze robi tego samego dnia tygodnia, w konkretnej godzinie etc.
Może jakoś razem złożymy w komentarzach to co pamiętamy że Sheldon <i zazwyczaj cała jego ekipa przyjaciół> robi w ciągu roku / tygodnia ;)

ocenił(a) serial na 10

Łooo widać, że zacząłeś :D [SPOJLER] Zachowałeś się jak kolega z klasy Leonarda co go gnębił... przyszedł z pomysłem o okulary 3D a wykonać miał ktoś inny...

użytkownik usunięty
Apoteoza666

daje wam to jako zabawę, właściwie prawie cały plan mam ale bez sensu jest to wszystko tu wypisać, chcę żeby inni mieli pole do popisu ;)

Haha to ja mogę zacząć, bo akurat ze dwa dni temu sama się zastanawiałam nad Sheldonowym rozkładem:
pon - kuchnia tajska, ale Leonard podstawiał mu chińskiego kurczaka ;)
wt - jedzą w Cheesecake Factory
śr - comic book night
czw - pizza
piąt - chińszczyzna i stare gry video
sob - wiadomo wieczór prania :)

ocenił(a) serial na 9
MikaNeko

właśnie miałem napisać, że jest jeszcze 'halo night' ale nie pamiętałem w jaki dzień.. szukając odpowiedzi natknąłem się na gotową wersje szeldoniańskiego kalendarza :D niestety nie da się wrzucić linka zatem:

pon
08:00 Breakfast - Oatmeal
18:00 Disputed!
wt
18:00 Cheeseburger Night
śr
Creamy Tomato Soup Day
17:00 New Comic Book Day
20:00 Halo night
czw
18:00 Pizza Night
pt
17:00 Chinese Food and Vintage Video Games
sob
06:15 Sheldon's Saturday morning routine
20:15 Laundry Night

użytkownik usunięty
aceventura666

to nie jest niestety całość - np nie ma drobniejszych zwyczajów Sheldona jak - we wtorki jest dzień bez deserów ;)

ocenił(a) serial na 10

Napóje czekoladowe je tylko w miesiącach z 'r' w nazwie :)
Mnie i tak najbardziej śmieszą te umowy lokatorskie typu:"jak wymyślisz wehikuł czasu to cofniesz się do tej rozmowy",czy "pod prysznicem mogą być dwie osoby tylko jeśli świat zaatakują bojące się wody stwory",czy coś takiego :)

użytkownik usunięty
proxx

o dobry pomysł żeby założyć jeszcze temat z umową lokatorską :3 co ty na to?

ocenił(a) serial na 9

jestem za!:D

użytkownik usunięty
aceventura666

aceventura666 podolasz temu zadaniu czy proxx to zrobi ?

ocenił(a) serial na 9

już zakładam:)

ocenił(a) serial na 9

wiedzę, że temat zjechał trochę na dół, zatem podeje link http://www.filmweb.pl/serial/Teoria+wielkiego+podrywu-2007-402989/discussion/Umo wa+lokatorska+%21+%3AD,2026622
uzupełnijcie o elementy umowy które Wam zapadły w pamięć:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Katymami85

cieszy mnie to i potwierdzam, że jest to lepszy serial niż kolejny o lekarzach i tak, faktycznie jest nudno tak na prawdę, chyba że ktoś leży na chirurgii
ale niestety nie bardzo jesteś w temacie jak widzisz XD - w sensie co do serialu samego tak ale nie do tematu forum

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
MulusiaDziunia

zlituj się ==" poza tym jestem dziewczyną

ocenił(a) serial na 9

Co druga niedziela - godzinny spacer po parku, by zaczerpnąć trochę świeżego powietrza :))

ocenił(a) serial na 10
snikers

by zaczerpnąć świeżego powietrza nie jeżdżą na koniach na konsoli Wii?:)

ocenił(a) serial na 9
proxx

A to nie wiem, może i to i to.

Do parku w co drugą niedzielę to na pewno, odcinek s04e24, akurat wczoraj go oglądałem :)