W drugim odcinku 4 serii Howard żartuje z tzw kalendarze Sheldona czyli wiadomo - tego co zawsze robi tego samego dnia tygodnia, w konkretnej godzinie etc.
Może jakoś razem złożymy w komentarzach to co pamiętamy że Sheldon <i zazwyczaj cała jego ekipa przyjaciół> robi w ciągu roku / tygodnia ;)
Łooo widać, że zacząłeś :D [SPOJLER] Zachowałeś się jak kolega z klasy Leonarda co go gnębił... przyszedł z pomysłem o okulary 3D a wykonać miał ktoś inny...
daje wam to jako zabawę, właściwie prawie cały plan mam ale bez sensu jest to wszystko tu wypisać, chcę żeby inni mieli pole do popisu ;)
Haha to ja mogę zacząć, bo akurat ze dwa dni temu sama się zastanawiałam nad Sheldonowym rozkładem:
pon - kuchnia tajska, ale Leonard podstawiał mu chińskiego kurczaka ;)
wt - jedzą w Cheesecake Factory
śr - comic book night
czw - pizza
piąt - chińszczyzna i stare gry video
sob - wiadomo wieczór prania :)
właśnie miałem napisać, że jest jeszcze 'halo night' ale nie pamiętałem w jaki dzień.. szukając odpowiedzi natknąłem się na gotową wersje szeldoniańskiego kalendarza :D niestety nie da się wrzucić linka zatem:
pon
08:00 Breakfast - Oatmeal
18:00 Disputed!
wt
18:00 Cheeseburger Night
śr
Creamy Tomato Soup Day
17:00 New Comic Book Day
20:00 Halo night
czw
18:00 Pizza Night
pt
17:00 Chinese Food and Vintage Video Games
sob
06:15 Sheldon's Saturday morning routine
20:15 Laundry Night
to nie jest niestety całość - np nie ma drobniejszych zwyczajów Sheldona jak - we wtorki jest dzień bez deserów ;)
Napóje czekoladowe je tylko w miesiącach z 'r' w nazwie :)
Mnie i tak najbardziej śmieszą te umowy lokatorskie typu:"jak wymyślisz wehikuł czasu to cofniesz się do tej rozmowy",czy "pod prysznicem mogą być dwie osoby tylko jeśli świat zaatakują bojące się wody stwory",czy coś takiego :)
wiedzę, że temat zjechał trochę na dół, zatem podeje link http://www.filmweb.pl/serial/Teoria+wielkiego+podrywu-2007-402989/discussion/Umo wa+lokatorska+%21+%3AD,2026622
uzupełnijcie o elementy umowy które Wam zapadły w pamięć:D
cieszy mnie to i potwierdzam, że jest to lepszy serial niż kolejny o lekarzach i tak, faktycznie jest nudno tak na prawdę, chyba że ktoś leży na chirurgii
ale niestety nie bardzo jesteś w temacie jak widzisz XD - w sensie co do serialu samego tak ale nie do tematu forum
Co druga niedziela - godzinny spacer po parku, by zaczerpnąć trochę świeżego powietrza :))