Który sezon jest najlepszy wg was ;p ? Oglądam tylko tyle ile leci na comedy central nawet nie wiem który to sezon xd Obejrzał bym z chęcią też kilka dobrych odcinków ;)
Na CC leci w kółko sezon 4. Polecam obejrzeć wcześniejsze trzy online i piąty (aktualnie emitowany).
Ciężko powiedzieć, który był najlepszy... Wszystkie są genialne. Chociaż pierwsze 3 trochę lepsze od 4 i 5.
Po 1 sezonie jeszcze do końca nie byłem przekonany, co do serialu. Dopiero po 2 pokochałem go i oglądam do teraz.
Najlepsze 1,2,3 ze względu na fajny klimat, potem główna konwencja serialu się rozmyła, sezon 4,5 jest słaby, dopiero w siódmym obecnym serial wrócił na właściwe tory.
Ja właśnie skończyłem trzeci sezon. Poznałem Amy, która jest krytykowana od góry do dołu. Mam jednak nadzieje, że serial nie skończy się dla mnie na 3 sezonie.
dla mnie 7 :D 1 sezon jest hm taki średni, a 2 i 3 jest dobry, ale ajnie ze serial się rozwija tak jak postacie :) więc na prawde trzyma poziom, czasami są gorsze odcinki ale ogólnie jest super ;d