PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Który sezon jest najlepszy wg was ;p ? Oglądam tylko tyle ile leci na comedy central nawet nie wiem który to sezon xd Obejrzał bym z chęcią też kilka dobrych odcinków ;)

ocenił(a) serial na 9
Efeljot

Na CC leci w kółko sezon 4. Polecam obejrzeć wcześniejsze trzy online i piąty (aktualnie emitowany).
Ciężko powiedzieć, który był najlepszy... Wszystkie są genialne. Chociaż pierwsze 3 trochę lepsze od 4 i 5.

ocenił(a) serial na 10
Efeljot

najelpsze 1 i3 sezon później 2 dlaej 4 i na koncu 5

ocenił(a) serial na 10
Efeljot

Moim zdaniem najlepszy jest 3sezon;]

Efeljot

4 i 5, zdecydowanie. ( :

ocenił(a) serial na 8
Efeljot

Najlepszy jest moim zdaniem 2, potem 4 > 3 > 5. 1

ocenił(a) serial na 8
Dark Defender

Po 1 sezonie jeszcze do końca nie byłem przekonany, co do serialu. Dopiero po 2 pokochałem go i oglądam do teraz.

ocenił(a) serial na 9
Dark Defender

Najlepsze 1,2,3 ze względu na fajny klimat, potem główna konwencja serialu się rozmyła, sezon 4,5 jest słaby, dopiero w siódmym obecnym serial wrócił na właściwe tory.

ocenił(a) serial na 8
peesem

Ja właśnie skończyłem trzeci sezon. Poznałem Amy, która jest krytykowana od góry do dołu. Mam jednak nadzieje, że serial nie skończy się dla mnie na 3 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
Efeljot

dla mnie 7 :D 1 sezon jest hm taki średni, a 2 i 3 jest dobry, ale ajnie ze serial się rozwija tak jak postacie :) więc na prawde trzyma poziom, czasami są gorsze odcinki ale ogólnie jest super ;d

ocenił(a) serial na 8
Efeljot

3->2->1->6->4->5

Chociaż siódmy, póki co bardzo fajny.