PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171694
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Leonard

ocenił(a) serial na 9

Czy tylko mnie denerwuje nie wiem mimika twarzy zachowanie Leonarda? i aktora go grającego? Strasznie czasem działa mi na nerwy. Kocham Sheldona :)

ocenił(a) serial na 10
Haszysza

Chciałbym napisać za wszystkich: tak, tylko Ciebie ale to by było niegrzeczne więc napiszę za siebie: tak, tylko Ciebie :)

ocenił(a) serial na 10
Haszysza

A mi się jego mimika i zachowanie właśnie podoba.

ocenił(a) serial na 8
Haszysza

Może nie tyle denerwuje, co zaczyna nieco nudzić, zresztą Penny i jej mimika wypadają jeszcze gorzej. Ogólnie ta para wypaliła się gdzieś w okolicach 3 sezonu. Coś scenarzyści muszą zmienić, bo za długo wałkują już temat ich, że tak powiem, przypływów i odpływów. Oboje wydają się jacyś smutni i zgorzkniali, z drobnymi wyjątkami oglądanie ich nie jest zwyczajnie zabawne. Więcej Raja by się przydało teraz ;)

ocenił(a) serial na 8
iacob

Mnie Leonard (Lenard?) mocno irytuje i uważam że te jego "grymasy" są dość dziwne i często nieadekwatne do sytuacji. I zgadzam się z tym że para Leonard-Penny mocno się wypaliła i jest po prostu najsłabsza w całym serialu. Pozostali bohaterowie są zdecydowanie ciekawsi.

ocenił(a) serial na 10
iacob

Dokładnie więcej Raja,i niech Howard wróci wkońcu.Penny i Leonard zaczynają mnie nudzić,Wdg.mnie Amy jest od jakiegoś czasu ciekawą postacią w tym serialu.

ocenił(a) serial na 5
Haszysza

nie, nie tylko Ciebie. okrutnie irytujący. i postać i aktor go grający. ale również uwielbiam sheldona, więc jakoś muszę leonarda znieść, trudno ;p

ocenił(a) serial na 10
Haszysza

A ja uważam wręcz przeciwnie! Uwielbiam jego dyskretne miny, sarkastyczne kwestie i to raptowne zwrócenie wzroku w kierunku Sheldona gdy ten powie coś głupiego :D

ocenił(a) serial na 9
Snack3rS7

chyba pierwszy raz sie zgadzamy. ;)

ocenił(a) serial na 10
panKracio

Mam też nadzieję że nie ostatni. Pozdrawiam : )

Haszysza

Leonard jest świetny i ostatnimi czasy ma najlepsze teksty, nie widzę w Nim niczego irytującego.

ocenił(a) serial na 8
Haszysza

wg. mnie pozytywna postać. nie przeszkadza

ocenił(a) serial na 8
Haszysza

Nie, dla mnie to tworzy jego postac i jest fajne.

ocenił(a) serial na 8
Haszysza

mnie wkurza strasznie, taki frajer z arogancką miną, ten uśmieszek...

ocenił(a) serial na 10
katarzynaher

Leonard arogancki? :D To chyba najmilszy z bohaterów ;p

ocenił(a) serial na 10
katarzynaher

chyba z sheldonem ci sie pomylilo

Haszysza

czasem wydaje mi się, że mnie wnerwia, a czasem właśnie to co napisał Snack3rS7, uwielbiam sytuacje typu jak Sheldon wyskakuje nagle, że lubi transformersów a Leonard "where exactly did your mother have you tested?" :D tylko jego związek z Penny mi nie do końca odpowiada

ocenił(a) serial na 9
katarzyna23x

nie wina aktora, że scenarzyści dają dupy ostatnio w tym wątku

Haszysza

Nienawidzę go...

Haszysza

A ja go uwielbiam, świetnie uzupełnia Sheldona swoim dogryzaniem.
Tylko nudzi jego związek, powinien sobie znaleźć kogoś w stylu asystentki Sheldona, ewentualnie wrócić do samozadowolania:)

Irytują za to Amy, Bernadette i pantoflarz Howard.

ocenił(a) serial na 10
Grajcz

Do końca sezonu niech się rozwiodą