PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Po Przyjaciołach szukam naprawdę dobrego serialu komediowego. Dziś zaczynam oglądać Teorię..
.

użytkownik usunięty
ola1986

Myślę, że się nie zawiedziesz :) Po arcydziele, jakim są Przyjaciele, to właśnie Big Bang Theory jest moim drugim ulubionym serialem komediowym.

ocenił(a) serial na 10

dokładnie ;) Przyjaciół można oglądać non stop , tak jak BBT ;)

kamilaz79

Ja oglądam TBBT tylko do 5 sezonu. Niestety 6 sezon już słabszy, a 7 moim zdaniem to już tragedia. Były może ze 2 zabawne epizody. :/ Z Przyjaciółmi całkowita prawda. Wszystkie sezony trzymają świetny poziom! Zdecydowanie arcydzieło. Ze swojej strony mogę jeszcze polecić "Różowe lata '70" - również super serial.

ocenił(a) serial na 10
Kinga89

Różowe też pasują do ponownego oglądania ;) jeszcze " 3 planeta od słońca " jest bardzo dobra. TBBT 7 sezon może jest trochę gorszy, ale odcinek ze świętem dziękczynienia u matki Howarda rozwala system :P podobnie jak w przyjaciołach z płaczącym striptizerem ;)

kamilaz79

Ten epizod ze świętem dziękczynienia właśnie był jednym z tych zabawnych. Jednak mimo, że było zabawnie, to Sheldon i alkohol jakoś do siebie nie pasują. :P "Trzecią planetę od słońca" też kiedyś widziałam, jednak nie wracałam nigdy do tego serialu. A jeszcze jakiś sitcom, którego nie widziałam godny polecenia? Bo już nie mam co oglądać. :P

ocenił(a) serial na 10
Kinga89

"Last Man Standing" szczególnie rola Tima Allena , "Episodes" , " 2 Broke Girls","Raising Hope" , niedawno zacząłem "men at work" i " Brooklyn nine- nine", jeszcze "new Girl" i "Baby daddy" ale te to już w razie nudy i braku innych opcji :P

kamilaz79

"Episodes" , " 2 Broke Girls", "New Girl" i "Baby daddy" oglądam - ten ostatni jak już nie ma nic innego :P Chyba zacznę "Last Man Standing", dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
Kinga89

Proszę bardzo;) jeszcze " House of Lies" daje radę, ciekawie nakręcony :) 3 sezon właśnie ruszył.

kamilaz79

Obejrzałam 3 sezony "Raising Hope". Naprawdę świetny sitcom! Każdy odcinek jest prześmieszny! Dzięki za polecenie, to będzie jeden z moich "do ponownego obejrzenia". :D

ocenił(a) serial na 9
ola1986

Świetnym serialem jest także "Jak poznałem waszą matkę". Podoba mi się o wiele bardziej niż BBT. :))

ocenił(a) serial na 10
GucioO_

Ale też niestety z każdym sezonem jest coraz gorzej ;) Już nie śmieszy tak jak na początku ;)

ocenił(a) serial na 9
ola1986

Z Teorią jest podobnie jak z Friends, dobrze się zaczyna, ale później knocą, zwłaszcza 7 seria bardzo przypomina Przyjaciół z dalszych serii.

ocenił(a) serial na 10
lorelei_wants_revenge

Przyjaciele mieli skichany jedynie dziewiąty sezon i troszkę dziesiątego. Ale ogólnie nie mieli spadkowej formy. Nie potrzebny był wątek Joey'a z Rachel. Zrobili z niej taką dzi.wkę.

ola1986

Podczas pierwszego seansu potrzebujesz wsparcia, dopingu, potrzymania za rączkę?

ola1986

Polecam ci serial Community lub Scrubs, naprawdę dobre sitcomy

ocenił(a) serial na 10
ryoga86

Community kompletnie mi nie leży, ale Chorzy Doktorzy jak najbardziej, dla mnie rewelacja.