PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Co was najbardziej rozśmieszyło?
Mnie rozłożył na łopatki odcinek 16 z sezonu 3, gdy Penny "postrzeliła" kulką z paintballa miejsce
na kanapie Sheldona i kiedy ten szukał sobie nowego podczas obiadu z całą ekipą , ale żadne
mu nie pasowało.Dawno tak nie ryczałem ze śmiechu ;)

ocenił(a) serial na 9
Detoksynator

Ojej tak duży było tych momentów... :)
Ale pierwsze co przyszło mi do głowy to jak Sheldon dostał od Penny serwetkę z autografem na Boże Narodzenie ;)

ocenił(a) serial na 6
Detoksynator

test Howarda i Raja na pomocnika, czyli jak pająk chodził po Howardzie! hahahah

ocenił(a) serial na 8
Detoksynator

Scena w której Leonard gonił Sheldona w basenie z kulkami. Płakałam ze śmiechu :)

ocenił(a) serial na 8
AsiolekH

Bazinga !!! Taa, to było świetne ;)

ocenił(a) serial na 10
Detoksynator

To co mi się najbardziej zapamiętało to odcinek w którym Sheldon uczył się na prawo jazdy bo już nikt nie chciał go wozić , moment gdy Howard wiezie go swoim skuterem ( tą scenę cofałam kilka razy bo nie mogłam się naśmiać ;D ) i jeszcze drugi taki szczególny odcinek to o tym jak Leonard poznał Sheldona rozwalił mnie ten napis " Die , Sheldon die ".

ocenił(a) serial na 9
Detoksynator

Rewanż za Halloween - Sheldon wyskakujący z kanapy - bezcenne.

ocenił(a) serial na 10
Arnor

1. Walka Sheldona z Kripke o gabinet.
2. Sheldon uczący Penny fizyki.
3. Zachowanie Rajesha przy kobietach, szczególnie jak uświadomi sobie, że ktoraś go słyszy.
Kurcze, szybciej by poszło, gdybym wymieniał momenty,które mnie NIE rozsmieszyly :D

ocenił(a) serial na 8
Detoksynator

-Uwielbiam moment, gdy Amy dostaje od Sheldona tiarę xD
-Gdy Sheldon dostaje od Penny serwetkę z autografem Leonarda Nimoya i zasypuje ją koszykami kosmetyków i ten niezdarny, cudowny uścisk :D
-Raj zostaje wyróżniony i Leonard prosi Sheldona żeby ten chociaż udawał, że się z tego cieszy "uśmiech Jokera" bezcenny!
... ehh mogę tak wymieniać bez końca :) Faktycznie Paqol krócej było by wypisać te które nie były zabawne ;)

ocenił(a) serial na 8
Occta

O ile sie nie myle tiara dla Amy była od Penny.. ale to szczegół...

ocenił(a) serial na 8
Detoksynator

Penny zabrała Szeldona żeby kupił Amy coś ładnego u jubilera. Ja wnioskuję, że tiara była pomysłem Szeldona kiedy powiedział "Miałaś rację, tiara to przesada" czy jakoś tak ;)

ocenił(a) serial na 8
Detoksynator

Napisałam o samym momencie, gdy Sheldon wręcza tiarę Amy. Nie widziałam by robiła to Penny. Co do faktu kto ją kupił to nie pisałam nic, więc nie rozumiem twojej wypowiedzi.

Detoksynator

Detoksynator, więc wierz mi, że jednak się mylisz... ale to szczegół... :P
http://www.youtube.com/watch?v=Bv4LBuJTyJ4

ocenił(a) serial na 8
hania_e_j

Tiare, wręczył Sheldon, ale jej zakup był pomysłem Penny...Nie ważne, to szczegół ..P

Detoksynator

skarbie... Sheldon powiedział do Penny "miałaś rację, tiara to zbyt wiele" :P
to taki szczegół xD

ocenił(a) serial na 8
hania_e_j

masz racje bejbe

Detoksynator

Sheldon w przebraniu pokojówki, the best

ocenił(a) serial na 10
nemyalk

Sheldon i bongosy

ocenił(a) serial na 8
nemyalk

Sheldon jak robił program o flagach.

ocenił(a) serial na 8
nemyalk

Szeldon pokojówką? który to odcinek pamięta ktoś?

ocenił(a) serial na 7
Detoksynator

pierwszy odcinek pierwszej seri, moje pierwsze spotkanie z tym serialem.
Jak Peny mówiła ze jest wegetarianką ale kocha steki, a Sheldon wypalił, "Leonard natomiast nie trawi ziarna" I mina Leonarda po prostu bezcenna.

ocenił(a) serial na 6
Detoksynator

kolejny - przestraszenie Leonarda w Halloween, czyli Shelly wyskakujący z kanapy, "Bazzing punk now we're even" :D przewijałam to chyba z 10 razy

ocenił(a) serial na 10
ladie

No to było genialne właśnie oglądałam ten odcinek i sama się przestraszyłam , to chyba jeden z najlepszych odcinków:D

ocenił(a) serial na 9
Detoksynator

Jeszcze kupowanie z Penny garnituru i przetrzymywanie kotów.

ocenił(a) serial na 9
Detoksynator

przebranie się za ligę sprawiedliwych czyli Raj w stroju aquamena :D:D:D prawie sie posikalam ( zreszta Wolowitz jak wszedł i wypalił" I AM BATMAN" to też mistrzostwo ;)
-Sheldon po zjedzeniu brukselki :D

Pudel20

Pudel20 nie pamiętam tej brukselki, pamiętasz może mniej więcej w którym odcinku to było? :D

ocenił(a) serial na 9
hania_e_j

http://www.youtube.com/watch?v=b6OdRibBSPo i jeszcze bieganie :D http://www.youtube.com/watch?v=j4Eb5fHFu6w

Pudel20

aaaaaa :D już wiem :D haha, dzięki :)))

ocenił(a) serial na 9
Detoksynator

Najbardziej rozbawił mnie odcinek w którym Leonard okłamuje kogoś chyba Penny i Sheldon wymyśla kłamstwo o kłamstwie Leonarda :D Dawno się tak nie popłakałam ze śmiechu:)

ocenił(a) serial na 10
Detoksynator

"Psonica - krzyżówka psa z ośmiornicą
najlepszy podwodny przyjaciel człowieka.
Psonica potrafi aportować za 8 piłkami na raz
Rozbroi każdego"

S04E02 Sheldon mistrz ;)

użytkownik usunięty
lipka87

jak po angielsku była psonica? bo nie pamiętam

Detoksynator

Śmieję się czytając wspomniane gagi :D Od siebie dodam, jak Sheldon sprawdza akustykę kina s02e09 i wojnę Penny i Sheldona w s02e07, w ogóle uwielbiam wszystkie konfrontacje Penny i Sheldona

Detoksynator

A ja uwielbiam Shellyego "Hallo Umpalumpas of science" skierowane do inżynierów. No i bezcenne pijany Sheldon odbierający nagrodę "... and here is U-anus" :DDDDD

ocenił(a) serial na 10
shoun13

ja uwielbiam kiedy Penny podpuściła Sheldona do zaśpiewania "soft kitty" na 2 glosy:) 2 co mnie rozwala to wszystkie modyfikacje z pukanie Sheldona do Penny np jak on puka ona odpukuje, albo Sheldon puka ona miedzy pukaniami wtraca "kto jest najbardziej kochany" itp

ocenił(a) serial na 6
Detoksynator

Sheldon i bongosy! :D

ocenił(a) serial na 6
Detoksynator

jeden z pierwszych odcinków, kiedy Sheldon posprzątał u Penny w mieszkaniu, ona przychodzi i robi awanturę i ten moment kiedy Leonard każe mu ją przeprosić a Sheldon się śmieje, bo myśli, że to sarkazm a potem "Uuu ale jestem dzisiaj zakręcony" i te przeprosiny hahaha

ocenił(a) serial na 8
ladie

Jest tego wiele ale chyba najbardziej http://www.youtube.com/watch?v=FDdBHOrSA1c oraz http://www.youtube.com/watch?v=eMbMqZ1e5BM jak pierwszy raz oglądałem to płakałem ze śmiechu:)

ocenił(a) serial na 8
Kobeman39

nie pozwól by goofy się do niego zbliżył czy jakoś tak

Detoksynator

Mi się bardzo podobało, gdy Raj, Howard i Leonard wybrali się oglądać jakieś meteory czy coś i się naćpali ;)

ocenił(a) serial na 8
katia111

Zjedli ciasteczka z haszyszem.To nie ćpanie, to obcowanie z natura ;)

Detoksynator

A ok, skoro tak twierdzisz :D Tak czy inaczej to było śmieszne ;)

ocenił(a) serial na 10
Detoksynator

Scena, w której Sheldon (na raushu po kawie) biegał w stroju Flasha mówiąc "zium, zium...." :D, potem nucenie muzyki ( nie wiem z jakiego filmu, jakoś teraz nie kojarzę, ale oglądałem :D) przez Sheldona i Howarda w czasie lunchu dla agentów z laserami oraz moment, w którym Howard wywija na macie tanecznej ( 1 sezon, 2 odcinek, 15min, 25 sek), oglądam te sceny codziennie xDD.

ocenił(a) serial na 10
lol121

A i jeszcze jak Rash, Howard i Leonard mieli fazę, wtedy gdzieś siedzieli koło namiotu, nie pamiętam po co, chyba coś mieli oglądać, jakieś meteoryty albo coś innego. hauuaahaha

ocenił(a) serial na 7
Detoksynator

"I gotta feeling"! http://www.youtube.com/watch?v=1pjJTZAhNC8&feature=g-like
Leonard nie ma zbyt wielu fajnych scenek, ale ta jest EPICKA. :D

ocenił(a) serial na 9
Detoksynator

Właśnie oglądałem s02e12 i rozwalił mnie Kripke:
[...]
Sheldon: Przyjmujemy wyzwanie. Podaj czas i godzinę.
Kripke: Jutro, 15:00, łaboratorium kinetyki.
S: Niech tak będzie.
Leonard: Nie, nie niech tak będzie. Barry, nie możemy walczyć jutro. Nasz inżynier jest niedysponowany.
K: A co jest z nim nie tak?
Raj: Ma depresję ponieważ jest żałosny i odrażający i nie może mieć dziewczyn.
K: Wszyscy jesteś żałośni i odłżający i nie możemy mieć dziewczyn. Dlatego walczymy łobotami.

Choć w przypadku Kripkiego przez ten jego świetny, charakterystyczny sposób mówienia, trzeba to raczej obejrzeć, a nie przeczytać, żeby się w pełni uśmiać :)

Detoksynator

Jak Sheldon uczył się chińskiego :)

ocenił(a) serial na 10
Detoksynator

Wykład Leonarda na którym Sheldon próbuje rozsadzić mu mózg, a potem się biją (leżę)
Sheldon pijany, odbierający nagrodę i pokazujący "ciemną stronę księżyca"
Sheldon i jego "szał" na odnajdywanie modeli atomów" i Leonard próbujący złapać go w nocy w basenie z kulkami (BAZINGA! <3) Tak samo płakałam i dusiłam się ze śmiechu
Jak Sheldon Leonardowi, że wraca od Penny i "teraz już wie co to przyjaciele z bonusem"
Ogółem ciężko wszystko wymienić, ciężko znaleźć odcinek, w którym coś by mnie NIE rozśmieszyło :D