tak tak zgadza się według mnie jest to najlepsza komedia jaką do tej pory oglądałem z produkcji zagranicznych. Niestety widać na forum że sporo ludzi nie rozumie serialu nie łapie oco loto i myślę że z tym serialem jest tak że albo się go pokocha albo znienawidzi ja go pokochałem od pierwszego odcinka. Ludzie piszą że nie jest śmieszny a ja co odcinek leżę na podłodze i leję ze śmiechu ( mam zamiar obejrzeć po zbakaniu to dopiero będzie jazda ).
Największym + jest Sheldon zagrał on wyśmienicie wręcz legendarnie jakby to powiedział Barney ;p, szczerze powiedziawszy nie przypominam sobie żeby ktoś zagrał lepiej od Sheldona taką postać dla mnie ta postać jest genialna, mimika / sposób bycia / poruszanie się coś wspaniałego.
ps jeszcze nie obejrzałem całego ale wiem że będzie 10/10.
zgadzam się! każdy odcinek jest inny i śmieszny. każda postać wprowadza do fabuły coś innego. Jim Pearson jest stworzony do tej roli
Dokładnie każda postać ma swoją rolę którą zdecydowanie najlepiej zagrał Jim Pearson, nie wiem czy tylko mnie ale jednak irytuje mnie trochę Howard jakoś nie przepadam za tą postacią. Przeglądając forum zauważyłem że ludzie czepiają się Penny a dla mnie zagrała ona idealnie swoją rolę, w niczym nie można się jej przyczepić. Charakterystyka postaci jest świetna ale jeszcze lepsze są dialogi, jakby ktoś chciał zrobić listę dobrych tekstów musiałby wkleić 3/4 scenariusza.
najbardziej mi się Howard podobał w pierwszym sezonie, gdy miał takie 'tanie' teksty w stosunku do Penny. Osobiście to Amy na jej samym początku mnie strasznie irytowała, ale pozniej sie przyzwyczailam ;)
scenariusz jest genialny ,a nie rozumiem dlaczego anyone mogł nie lubić Penny. jej duet z Sheldonem jest świetny jak nienajlepszy w całym serialu