PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171836
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Przed oskarami z miesiąc przed, dzwoni koleś na wózku, aktor dostaje oskara. . Przed kolejnym star wars, suicide squad, siedzą na pokazach przedpremierowych danych filmów, zaraz przecież gra o sron wchodzi.... CIężko mi uwierzyć, że ten serial na czymś innym zarabia ...

Tymon_P_

Product Placement, rzuca się nieźle w oczy, szczególnie jak się obejrzy cały serial w parę dni. Jak zauważyłem przede wszystkim sprzęt AlienWare (notebooki, w sklepie ze sprzętem jest tabliczka z logo i nazwą AlienWare, notebook Sheldona i Leonarda, w garażu wstydu tez stoją za 3 stacjonarki AW), sprzęt Apple jest zawsze zaklejony, albo w etui, rozterki przy zakupie konsoli zdecydowanie na rzecz Microsoft (to było bardzo ciekawie rozegrane w ogóle :-)) , W końcówce 9 sezonu jak idą do kina jest plakat Cloverfield Lane w paru ujęciach (ida wtedy na badanie przedpremierowe Legionu Samobójców wiec 2 PP w jednym miejscu), zachwyt nad SW: Force Awakens też można pod to podrzucić itp
Takie uroki tego biznesu.

dewille

Wiem. Zebyś się nie zdziwił, że przed wyborami na prezydenta USA będą sobie ''przypadkiem'' robili jaja z Trumpa:)

Tymon_P_

Przecież Hawking zadzwonił w odcinku o urodzinach Sheldona, a Eddie dostał Oskara rok wcześniej...

ihatemondays

Rok temu, dwa lata temu ect. także był Hawking.