PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

mówi się tu i ówdzie a nawet pisze, że to komedia. po obejrzeniu kilku odcinków nasuwa się pytanie;
czy aby na pewno? zrobiłem mały research. pytałem się znajomych, są święcie przekonani, że to
komedia, również tutaj na stronie możemy przeczytać że to komedia, praktycznie nigdzie nie
można znaleźć informacji temu przeczącej. pomyślałem więc że mogła po prostu zajść taka
sytuacja iż najzwyczajniej w świecie gatunek wyewoluował i zamiast powodować u widza śmiech
stworzono awangardową wersję gatunku komedii która ma żenować. jest jeszcze jedna wersja
wydarzeń, chciano wyprodukować serial... obyczajowy? dramat może? ale na pokazach testowych
okazało się że jest kiepski, dodali więc laugh track i puff mamy komedie awangardową która
zdawała się producentom być lepsza. najdziwniejsze jest to że wyczytałem w necie jakoby istnieli
ludzie u których naprawdę serial wywołuje śmiech i oglądają go z zainteresowaniem, więc albo
źródło niepewne bądź faktycznie dzieje się coś dziwnego. powiem szczerze; obejrzałem bodajże 5
odcinków i kilkakrotnie kącik moich warg lekko uniósł się w górę co mogłoby sugerować że serial ten
to faktycznie komedia. skomplikowana sprawa, nie wiem co myśleć.

corvus1605

Lubie karmić trole,
więc spadaj do szkoły matole.

ocenił(a) serial na 8
corvus1605

pewnie Cię rodzice biją i nie masz poczucie humoru ..

ocenił(a) serial na 10
corvus1605

Rozpędź się i jebnij głową w ścianę

corvus1605

Najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze to ty chcialeś być smieszny ale ci nie wyszło. Wzbudziles tylko powszechne zazenowanie. To sie dopiero nazywa porażka.

corvus1605

A może jest po prostu z tych, którzy dowartościowują się tym że coś ich nie śmieszy? To przecież musi znaczyć, że jest się mądrzejszym od tych debili których to bawi...

ocenił(a) serial na 8
Ian_2

Dokładnie taki typ ludzi miałem na studiach :D

ocenił(a) serial na 8
corvus1605

Nie ma co, zawsze znajdzie się jakiś frajer robiący się na siłę dorosłym :D

Crazy_Ivan

Idealne podsumowanie jego interpretacji.

ocenił(a) serial na 8
eowine

:):)

ocenił(a) serial na 6
corvus1605

Rozpisałeś się, miało być mądrze i zabawnie, a wyszło czerstwo.

corvus1605

Jak się kogoś procą karmiło to skrydełka same urosły...

ocenił(a) serial na 10
sokol80

Jak patrze na to forum to stwierdzam że wszyscy mają inne zdanie niż ty, więc po prostu jesteś "inny". Mi osobiście serial się bardzo podoba i już sama mimika Sheldona mnie powala ze śmiechu ;)) Każdego bawi co innego

ocenił(a) serial na 1
corvus1605

Tak to jest komedia. Tylko to jest humor wymagający pewnej wiedzy o świecie, to nie jest jakiś durny serial komediowy typu ja to mam rodzinkę pl według kiepskich.
Jest tu mnóstwo śmiesznych nawiązań do popkultury.