PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465138}

Terapia

In Treatment
2008 - 2010
8,0 4,3 tys. ocen
8,0 10 1 4306
8,0 2 krytyków
Terapia
powrót do forum serialu Terapia

Witam - czy ma ktoś może do odsprzedania wszystkie Trzy części ? -chętnie odkupię, może być używany bo na Allegro nowy strasznie drogi...będę wdzięczna za podpowiedż

ocenił(a) serial na 10
enera

Na Amazon można kupić taniej, również używane - ale do tego trzeba mieć znajomych w UK albo Niemczech (kwestia wysyłki, do PL zazwyczaj nie wysyłają - a "na zachodzie", gdzie są magazyny Amazona wysyłka bywa często za darmo). Mniej zabawy jest ne e-bay'u, ale widzę, że o ile pierwszy sezon można złapać za rozsądną cenę to 2 i 3 są już dużo droższe, także chyba nie opłaca się kupować tego pojedynczo, chyba że masz chęć i zapał do polowania na okazję (zwłaszcza, że każdorazowo dochodzą koszty przesyłki).

Tutaj masz ofertę na całą serię, region 2 (czyli nasz, nie wiem jak z językami - jeśli zależy Ci na PL to musiałabyś to sprawdzić na innej stronie, albo zapytać sprzedającego, może nie być polskiego), wychodzi ok 210 zł, czyli stówę taniej niż allegro, nawet z przesyłką lotniczą (z UK, idzie ok. tygodnia). Na ebay-u można płacić kartą kredytową albo przelewem (obie opcje przez paypal, który również przewalutuje należność).

http://www.ebay.pl/itm/In-Treatment-Complete-Season-1-3-Box-Set-20-Discs-DVD-/15 1381066777?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item233f03c419

ocenił(a) serial na 9
creep_

Witam- bardzo dziękuję za tak szczegółową i wyczerpującą odpowiedz:-)))))) Jednak kiepsko to widzę bo mnie interesuje wyłącznie z polskimi napisami a wątpię czy na ebay-u są ale sprawdzi to moja córka bo mieszka za granicą i ma konto na ebay-u. Na Allegro w pakiecie 1-3 sezony tylko sezon 2 i 3 ma polskie napisy a 1 szy sezon jest w oryginale co jest trochę dziwne , natomiast osobno w sprzedaży sezon 1 szy ma polskie napisy ....Tak czy owak trzeba dużo pieniędzy. Muszę chyba wstrzymać się i poczekać na 3 sezony z napisami i najlepiej używany albo liczyć na cud ,ze pojawi się z napisami na którymś z portali filmowych :-))))) pozdrawiam ciepło i jeszcze raz dziękuję

ocenił(a) serial na 10
enera

Widocznie w tej zapewne brytyjskiej wersji na Region 2 nie zadbano o j. polski i trzeba się posiłkować wyłącznie polską dystrybucją, która faktycznie się ceni. Co ciekawe wydanie francuskie ma tylko dwie wersje językowe - tzn. oryginalną angielską i francuską...

Inna sprawa, że jeśli chodzi wyłącznie o chęć obejrzenia, a nie kolekcjonowanie DVD - to przecież polskie napisy do serialu są dostępne w Internecie, poszczególne odcinki też (nie chcę namawiać do złego, ale można to łatwo połączyć...). Legalnie serial jest chyba tylko do obejrzenia na hbogo.pl, ale dla abonentów. Niestety to nie jest popularny wśród młodzieży serial oparty o komiks, więc o łatwym dostępie w sieci, na polskich stronach można zapomnieć :).

ocenił(a) serial na 9
creep_

Dziękuję ...już powertowałam co nieco ale nic mi z tego nie wyszło np na gryzoniu nie ma tego serialu w ogóle a innych możliwości na ten moment nie sprawdzałam...ale zobaczę .Pewnie,ze nie chcę kolekcjonować tylko zwyczajnie obejrzeć bo ponoć super serial i spójny z moimi zainteresowaniami:-)
Tak na marginesie to niewytłumaczalne dlaczego tak dobry serial nie jest rozpowszechniony a różne gnioty są nawet z lektorem???...szkoda Naprawdę bardzo dziekuje za wsparcie i info.Jeszcze raz pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
enera

Tak to już bywa z serialami HBO, ten serial zresztą ma wiele wariantów - na izraelskiej licencji powstała m.in. polska wersja z Gajosem, ale też jest pewnie nie do dostania. Przejrzałam powierzchownie strony i faktycznie linki poznikały, trudno jest pobrać na dysk odcinki, a trzeba to zrobić, żeby obejrzeć je z napisami.

enera

jeśli nadal jesteś w potrzebie tego serialu to odezwij sie do mnie na mail passiondream1[malpa] o2 .pl