PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583230}

Teresa

2010 - 2011
7,8 1,1 tys. ocen
7,8 10 1 1106
Teresa
powrót do forum serialu Teresa
magazynier_48

przeciez rosa umarla we wczorajszym odcinku

Gryzio

ale czy jeszcze ktos umrze

magazynier_48

a czemu interesuja cie tak drastyczne sceny?

Gryzio

tak jakos

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

SPOILER !!!
Wiem na pewno że umrze Paloma - była narzeczona Arturo. Zginie w wypadku samochodowym.

supermonkey

i ktos jeszcze

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

SPOILERR!!
W alternatywnym zakonczeniu 'teresy' umiera sama Teresa zabita zostaje przez Fernando.

supermonkey

a czemu zostanie zbita

magazynier_48

Zginie jeszcze Paulo, Paloma, umrze ojciec Teresy no i na końcu Teresa :)

FallingAngel

teresa umrze? na wikipedii jest napisane co innego...

Gryzio

zobacz sobie to: http://televisa.esmas.com/entretenimiento/telenovelas/teresa/videos/99311
:P

FallingAngel

Nie jestem na 100% pewna, ale filmik mówi sam za siebie.. :)

Gryzio

Jest jeszcze jedno alternatywne zakończenie: http://televisa.esmas.com/entretenimiento/telenovelas/teresa/videos/99310

FallingAngel

Teresa nie umrze. Na końcu zostanie z Arturo, są dwa alternatywne zakończenia i według jednego z nich Teresa umiera.

Black_Jeanne

nie przekonuje mnie smierc teresy. jak myslicie, ktore zakonczenie zostanie wyemitowane w polsce?

Gryzio

Osobiście wolałabym, żeby Teresa umarła. To była by kara za jej wszystkie kłamstwa, oszustwa, zdrady itp. Ale myślę, że w Polsce będzie emitowane zakończenie jak zostanie z Arturem. SPOILER chociaż też podobnież Arturo bd mieć inną, więc nie wiem...jednym słowem masło maślane:D

ocenił(a) serial na 9
FallingAngel

Arturo będzie chyba podrywany przez jakąś kobietę, ale nie wiem, czy z nią będzie, a jeśli tak, to wydaje mi się, że pod koniec się z nią rozstanie. Uważam, że Teresa nie powinna umierać, byłoby to zakończenie oczywiste i przewidywalne.

Black_Jeanne

Tak tylko, że w jednym zakończeniu Teresa odchodzi od Artura i będzie podrywać nowego swojego szefa, a w drugim zginie:P

ocenił(a) serial na 9
FallingAngel

Nie, to są dwa alternatywne zakończenia. ALTERNATYWNE. Oba. A w zakończeniu właściwym, Teresa zostaje z Arturo ;). Ostatnia scena wygląda tak, że ona jest w tym pokoju, z tymi misiami, przychodzi Arturo, ona płacze, on ją podnosi i zaczynają się całować.

magazynier_48

Zginie jeszcze Ruben..

FallingAngel

a matka teresy

magazynier_48

A z jej mama to nie wiem.. :P

FallingAngel

a zkim bedzie aida

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

Wydaje mi się, że matka Teresy nie zginie. Teresa będzie ją na końcu przepraszała, ale Refugio, jeśli dobrze zrozumiałam, nie wybaczy jej.

Silencium

aha ok