SPOILER !!!
Wiem na pewno że umrze Paloma - była narzeczona Arturo. Zginie w wypadku samochodowym.
SPOILERR!!
W alternatywnym zakonczeniu 'teresy' umiera sama Teresa zabita zostaje przez Fernando.
Jest jeszcze jedno alternatywne zakończenie: http://televisa.esmas.com/entretenimiento/telenovelas/teresa/videos/99310
Teresa nie umrze. Na końcu zostanie z Arturo, są dwa alternatywne zakończenia i według jednego z nich Teresa umiera.
Osobiście wolałabym, żeby Teresa umarła. To była by kara za jej wszystkie kłamstwa, oszustwa, zdrady itp. Ale myślę, że w Polsce będzie emitowane zakończenie jak zostanie z Arturem. SPOILER chociaż też podobnież Arturo bd mieć inną, więc nie wiem...jednym słowem masło maślane:D
Arturo będzie chyba podrywany przez jakąś kobietę, ale nie wiem, czy z nią będzie, a jeśli tak, to wydaje mi się, że pod koniec się z nią rozstanie. Uważam, że Teresa nie powinna umierać, byłoby to zakończenie oczywiste i przewidywalne.
Tak tylko, że w jednym zakończeniu Teresa odchodzi od Artura i będzie podrywać nowego swojego szefa, a w drugim zginie:P
Nie, to są dwa alternatywne zakończenia. ALTERNATYWNE. Oba. A w zakończeniu właściwym, Teresa zostaje z Arturo ;). Ostatnia scena wygląda tak, że ona jest w tym pokoju, z tymi misiami, przychodzi Arturo, ona płacze, on ją podnosi i zaczynają się całować.
Wydaje mi się, że matka Teresy nie zginie. Teresa będzie ją na końcu przepraszała, ale Refugio, jeśli dobrze zrozumiałam, nie wybaczy jej.