Chodzi Ci o Cutbertha? okolo 130 odcinka będzie ślub jego i Juany. A Aida po śmierci Paula chwilowo nie będzie z nikim, a pózniej bd z Mariano, ale on z nią zerwie. Będzie chciała do niego wrócić bo zrozumie, że go kocha, no ale on zrozumie (w końcu) ze kocha Aurorę :D
Będzie z Fernando, ale on później zostawi ją dla Teresy. Potem już bd sama, ale bd w ciąży z Fernando
Esperanza 2 dzieci, Luisa bd w ciąży, a tak to chyba nie, nie przypominam sobie jak coś to dam znać :P
1.Pisz po polsku
2. Jaki sens ma spojlerowanie o fabule serialu? Robcie to na privie albo coś
Skoro jest założony temat w którym zawarte jest pytanie "Z kim będzie Mariano?", to zawartość spojlerów jest chyba sprawą oczywistą i jak komuś się to nie podoba, to wchodzić nie musi. Mam nadzieję, że wystarczająco po polsku :).
Prośba o pisanie o polsku była do Pana magazyniera.
Sory ale wy wyjawiliście dokładnie całą fabułę od A-Z. To z kim będzie Mariano to pytanie retoryczne, trzeba byc totalnym amatorem w oglądaniu telenowel żeby nie zgadnąc :) Rozumiem że FallingAngel chcial/a byc pomocny/a ale moze niektorzy nie chca wiedziec wszystkiego.
Bycie totalnym amatorem w oglądaniu telenowel nie jest bynajmniej żadnym zarzutem i bardzo wątpliwe jest, by ktoś zakładał temat po to, by zadać pytanie retoryczne, więc intencje autorki były od początku do końca jasne ;). Poza tym to "wyjawianie" fabuły, następowało w odpowiedzi na kolejne pytania, więc jeśli ktoś czytał temat po kolei (a jeśli nie chce znać spojlerów, to nie mam pojęcia, co tu robi), to wiedział, co zaraz zobaczy i czytać wcale nie musiał. Ci, którzy nie chcą wiedzieć wszystkiego, nie powinni wchodzić na temat w którym pojawia się pytanie dotyczące przebiegu fabuły, co dla mnie jest oczywiste, ale jak widać, wciąż nie dla wszystkich.
P.s. "Sory" też nie jest zbytnio po polsku ;). Po angielsku zresztą też niespecjalnie.
Silencium, skąd się tu nagle wziąłes? Moje uwagi nie były skierowane do ciebie.
Czepianie się 'sory' to zwykła upierdliwosc z twojej strony - radzę ci poczytac posty Pana Magazyniera, który zadaje pytania jak przekupka na targu warzywnym - bez ładu i składu. Skoro tak bardzo chcesz zaimponowac swoją elokwencją, może przerzuc się na jakieś ambitniejsze forum, bo tutaj ma to efekt groteskowy. Koniec tematu.
* Wzięłaś. Poza tym wypowiadając swoje uwagi na forum publicznym, a nie na privie, jak sama wcześniej napisałaś, musisz liczyć się z tym, że odpowiedzieć na nie może nie tylko sam zainteresowany. Nie wiem, co ma do tego tematu styl, w jakim ktoś się wypowiada. A ponadto, każde forum może być ambitne, jeśli napotka się na ciekawych rozmówców, nie spinaj się, bo sama niepotrzebnie ten temat zaczęłaś ;).