PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583230}

Teresa

2010 - 2011
7,8 1,1 tys. ocen
7,8 10 1 1106
Teresa
powrót do forum serialu Teresa

z tego co widziałam wydaje się fajny :) może ktoś wie więcej o tej telenoweli ??:D

ocenił(a) serial na 7
Imra

Historia kobiety, która wyrzekła się własnej rodziny i zagrała na uczuciach bliskich sobie osób nieświadoma tego, że prędzej czy później życie wystawi jej rachunek i zmusi by zapłaciła za swoje uczynki.

Teresa jest młodą, piękną kobietą lecz zdominowaną przez ambicję. Zamiast pracować, woli obrać inną taktykę i podążając ścieżką oszustwa i zdrady wyjść z nędzy. Narzeczonego, Mariana, traktuje jak swoją własność i wykorzystuje jego miłość czyniąc z niej użytek. Na swojej drodze do lepszego życia spotyka Paula, najlepszą na partię na uczelni. Gdy są już o krok od ślubu, Paulo odkrywa prawdziwe pochodzenie Teresy, zrywa z nią i upokarza. Kolejną ofiarą zgubnej kobiety pada Arturo de la Barrera, wykładowca, gotowy nie tylko opłacić jej studia na prywatnej uczelni ale i stracić dla niej głowę. Teresa wmawia jego siostrze, Luisie, że nigdy nie zaznała miłości od rodziców, którzy jedynie się nad nią znęcali i tak zamieszkuje w domu profesora. Po ukończeniu studiów, zrywa z Marianem, wychodzi za Artura i wyjeżdża do Europy. Jej fascynacja Arturem szybko się wypala i rządna przygód postanawia uwieść Fernanda, narzeczonego Luisy, którą dotąd nazywała swoją najlepszą przyjaciółką.

olga_skubana

No to z tego co widzę to fabuła trochę ja w "Rubi"

ocenił(a) serial na 7
Elkarebelka

właśnie to samo zauważyłam, obejrzałam jeden odcinek i od razu zauważyłam podobieństwo w sumie nawet Rubi i Teresa są do siebie podobne z wyglądu.