Nadal żyjemy nadzieją,że jednak 3 sezon naszych ukochanych Kronik powstanie.Głosujemy w petycjach,niektórzy wysyłają e-maile do WB i FOXa.
Oby to coś dało...
Czekajmy ;]
Trzeba być na to przygotowanym hahaha
Co jak co ale dziś trzynastek przeszedł samego siebie , szkoda że dalej nie pociągnął bo jeszcze może bym zaczął mieć wątpliwości haha :P
W tym wieku cellulit ?, ha mówiłem że jedno zdjęcie to za mało żeby cokolwiek powiedzieć :P
a ona to skąd? i jakim cudem ja o tym nie wiem?
czyżby moja druga osobowość zaczęła sie wymykać spod kontroli?
No ładnie ładnie :-))))))))))) To lepiej nie łykam dzisiaj tych wspomagaczy od Bartka może na weekend się skuszę :P
Bartek ostatnio usprawnił wysyłanie wspomagaczy pocztą elektroniczną :) dostawa ekspresowa - lepszy jest niż Święty Mikołaj :)
No racja Mikołaj to przy naszym Bartku wymięka XDDD
No nic najwyżej Bartek przejmie interes i wszystkim poprawi samopoczucie.
Takie prezenty dla wszystkich w jednym czasie mogły by nieść ze sobą naprawdę zgubne skutki ;>
no wiesz on zmienił płeć bo nie mógł odnaleźć swojego żeńskiego alter-ego, nie to co Ty, Ty znalazłeś nawet dwa :) i to jakie! XD
Bartka pigułki zabierają człowieka w różne miejsca, ale nie zawsze są to miejsce w które człowiek chciałby się udać....
a Ciebie gdzie zabrały?
na pocieszenie masz tu panią która lubisz :P
a tak w ogóle to tą trójkę nieczęsto sie widuje razem (chyba)
http://www.scifi.com/scifiwire/gallery_photos/glau_dekker_saturns08_gal.jpg
Całkiem fajnie wygląda....ale te spodnie 'na wysoką wodę' Dekkera są żałosne...
A gdzie mnie zabrały?.....You don't want to know.....:-)
Haha mam podobne odczucia co do spodni , poza tym widać jakiś ciemny jest , znaczy opalony , zasnął na solarium chyba :> No chyba że po prostu tak kontrastuje z Laven to nie wiem :P
No kiczowate te spodnie na maxa ubrał by się chłopak porządnie w takim towarzystwie wiochę robi :P
WARNER bROS CHCE WIEDZIEĆ DLACZEGO FANI TAK MOCNO POKOCHALI SERIAL....
http://twitter.com/thewbdotcom/status/2032109495
Dziś mam wenę, robię filmik nawet więc im napisze......