Może się ktoś z tym nie zgadzać ale aktorka Summer Glau w roli
terminatora wyszła lepiej niż Schwarzenegger w 3 części kinowego
Terminatora. Nie mówię tu o części 1 i 2 bo Arnold w tych filmach jest
nie do przebicia.
To nie wina twórców. jeśli 3 sezonu nie będzie(choć poczęci za nudne odcinki też w małym stopniu)...wina małej dozy marketingu, wina przeniesienia serialu na piątek itd. itp.
Tak Jessi zginie, Ellison nie wiem...ale końcówka będzie wstrząsająca i smutna...to wiem...
Nie ma się co dziwić, to dramat sf ( ciekawy gatunek). Wiesz, bo na miejscu Ellisona zaczęłabym dokładnie i głęboko analizować swoją sytuację już po tym jak Cromartie uratował go przed jego sobowtórem-machniakiem. Wnoisek jest prosty: Jeśli ten zły uratował mi tyłek znaczy się, że solidnie szkodzę tym dobrym. Na jego miejscu trzymałabym się od Sary i jej bandy z daleka.
Heh, myślę, że powoli dochodzi do tego wniosku, wykopał Cromartiego po to, aby wiedzieć jak z nimi walczyć itd. ale też dziwne, że Sara mu nie powiedziała o Judgment Day i o wojnę kiedy go zakopywali, ciekawe co zrobi Ellison jak dowie się, że ruda jest terminatorem, ciekawe co zrobi z Sarą, bo się spotkają, widać też na trailerze jak John chce zabić Ellisona....bardzo dużo pytań i tylko parę odcinków na odpowiedzi...czekam z niecierpliwością:-)
Tylko, że tak: Skynet wysłał Terminatora, aby zlikwidować Ellisona, czyli oznaczałoby to że Ellison, może albo zaszkodził Skynetowi. Z drugiej strony Cromartie, niejako przedstawiciel Skynetu oszczędził Ellisona podczas masakry FBI, a dodatkowo potem ochronił go pośrednio przed Skynetem. Być może Cromartie realizuje jakiś inny program?
W każdym razie coś tutaj jest zamieszane :) - zaś nad tymi wszystkimi wątkami wisi groźba zakończenia całego serialu.
Groźba i to poważna groźba, ale serial leci praktycznie w każdym państwie w Europy i Azji, nawet w niektórych afrykańskich...i dvd bardzo dobrze się sprzedało więc na pewno WB będzie lobbował aby serial nadal gościł na Foxie, a jeśli nie to sprzedadzą go innej telewizji....
Miejmy nadzieje, że będzie sezon trzeci. Gdyby scenarzyści mieli tylko możliwość przeczytania tego co tutaj piszemy, to myślę że spokojnie dałoby się i czwarty sezon nakręcić.
Dzięki fanom mamy pełny trzeci sezon, wtedy zasypano WB i FOXa mailami i petycjami, Friedman przyznał się, że często czyta TTSC Wiki(forum), apropo petycja ma już ponad 2000 tysiaki podpisów, sukcesywnie też fani wysyłają maile do Fox i Warner Bros...zobaczymy co będzie:-)
Jak ktoś zna linka, na jakąś taką petycję, to niech go poda tutaj, ja się pod nią podpisze rękami, nogami, uszami, ustami, i każdą cząstką atomową!!!
http://www.petitiononline.com/scc2009/
Jeśli masz zmienne IP to możesz podpisywać do woli:-)
Wielie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niewiem, czy mam zmienne IP, ale podpisałem się chyba 7 razy, i GIT, nakłoniłem nawet koleżankę z klasy i dałem se ten link na popis na GG!
Dobrze, dobrze! Gdzieś na terminatorwiki pisali kiedyś, że petycja o drugi sezon w przeciągu 2 tygodni zdobyła 20 000 podpisów. Jak na tyle fanów, 2000 podpisów to chyba niewiele tak mi się zdaje :|
Ta jest! Mają kręcić! Ja tak chcę.
Na pewno Ellison nic nie wie o tym całym końcu świata? Mi sie wydaje, że wie, bo przecież po co by to wszystko robił? Wie o termintorach, wie o całej reszcie, tak myślę.
2x18 będzie emitowany w nocy o 2:00 naszego czasu (20:00 w Stanach), a dla nas do oglądnięcia za jakąś godzinę po emisji już będzie.
Tak Ellison uczy Henrego słowa bożego a efektem tego może być
Terminator, który podczas wykonywania wyroku zacytuje Biblię w stylu "oko
za oko, ząb za ząb". &;D Albo coś w stylu "a teraz odpokutujesz za swoje
grzechy synu" i pach. &;) Już to widzę, najpierw terminator palnie jakieś
kazanie a za chwilę wykończy delikwenta. Niech Skynet nie robi jaj. &;)
A ta teoria z dwoma skynetami no jest dosyć wyrafinowana, wydaje się
całkiem prawdopodobna. Tylko czy reżyserom się wyda?
Ja wracam do tematu głównego. Arnold był jedyny w swoim rodzaju, ale Summer też taka właśnie jest. Cameron po prostu rozkochała w sobie rzesze terminatormaniaków i BASTA!!!
Kto będzie na nią zrzędził, ten będzie miał ze mną do czynienia heh :-))
albo niech lepiej sobie zobaczy ten kawałek
http://www.youtube.com/watch?v=L95Ec6snxVI&feature=email
i zada sobie pytanie: któż lepiej mógłby wcielić się w tę rolę, niż słodka Summer Glau??? Dla mnie Cameron jest nie do przebicia. Ciągle jest mi jej w serialu ZA MAŁO! Pragnę więcej i więcej.. (to już chyba jakaś obsesja :)
Chyba się zamknę w sobie, jak 3 sezonu nie będzie. I pojadę do USA zrobić extermination na osobach odpowiedzialnych :)
Nieźle jakiś gość ten filmik zmontował i zsynchronizował z odpowiednią muzą, NIE? Fajny klimat!
Filmik fajny...ale radzę Ci powoli rezerwować te bilety do USA gdyż 3 sezonu nie będzie na 85 procent....
Eeee...85 procent, to jeszcze nic straconego 15 procent szansy że będzie 3 sezon hehe :-)
Ale bez kitu, chciałbym 3 serie.
Kto będzie na nią zrzędził, ten będzie miał ze mną do czynienia heh :-))
Jestem z tobą maciej....
Ja też, jak ktoś siądzie na Summer to mu pojade
i nie będzie zmiłuj heheh......
Heh... jak nie będzie 3 sezonu, to WSZYSCY się zbierzemy, pojedziemy do Stanów, i im ten cały Skynet z dupy zrobimy!
Patrzcie patrzcie kto się pojawił, znowu tu weszłeś żeby komuś nawbijać i pisać że serial jest do bani czy coś tam.
Era bujaj się stąd...
Prawdziwy fan Kronik wzorem Cameron nigdy nie śpi...
PS A tak poważnie to co poradzę, że mam pracę związaną z komputerami 16 h na dobę...
"Heh... jak nie będzie 3 sezonu, to WSZYSCY się zbierzemy, pojedziemy do Stanów, i im ten cały Skynet z dupy zrobimy!"
DOBRE JESTEM ZA:-)
Stosujcie się do instrukcji w temacie "Petycje" to być może nie będziemy musieli robić na nich tak wyrafinowanych napadów ;)
Co z Summer? Ta rola w Dollhouse to pewnik? Czy ktoś słyszał o jakiś innych propozycjach? Przerzucicie się na Dollhouse jeżeli zacznie tam występować?
Nic nie ma jeszcze pewnego. Te informacje o Summer w Dollhouse to na razie tylko plotki. Jednak gdyby wystąpiła w tym serialu to bym zaczął go oglądać ale tylko ze względu na nią. No chyba, że się tym razem postarają i stworzą ciekawsze odcinki bo 1 serii bodajże 4 i 5 po prostu mnie nudziły i przestałem oglądać.
gdyby Summer pojawiła się w Dollhouse to tez z pewnością oglądałbym ten serial, ale tylko ze względu na nią. ogólnie szkoda, że ona tak mało gra, jest naprawdę zdolna, no i sliczna
Mam to samo. Z nią oglądałbym nawet Modę na sukces. Dotychczas nie miała szczęścia poza Firefly. Mamut, gdzie grała jedną z głównych ról, był tak denny, że głowa mała. Może teraz dostanie jakąś porządna rolę.
Wogóle to ona nie ma jakoś szczęścia do tych seriali... :P "Firefly" ściągnęli po pierwszym sezonie, "Jednostkę" też, a Summer już zaczęła się w niej rozkręcać, teraz Kroniki... :P Jakieś fatum, czy co? :/ Pójdzie do "Dollhouse" i pewnie też je zaraz zdejmą :P
Niestety to prawda "Firefly" zdjęli bardzo szybko a i Kronik nie potraktowali łaskawie dobrze, że chociaż dwa sezony były i można było oglądać Summer, ale zostaje niesmak z powodu decyzji o anulowaniu III sezonu. Mam nadzieję, że załapie jakaś role w fajnym serialu który dłużej zagości na antenie :)
miejmy nadzieję, że tak będzie, bo faktycznie ma strasznego pecha do seriali. chociaż, gdybym miał wybierac, to wolałbym ją zobaczyc w jakimś naprawde dobrym filmie, bo dotąd do filmowych ról tez specjalnie szczęścia nie ma.
Było by wspaniale zobaczyć ją wreszcie na dużym ekranie Bo jak dotąd
tylko Serenity gościł w kinach
Może sie załapie do Stargate Destiny albo Caprica . Oba seriale mają duża publikę i nie konczą ich po 2 sezonach . w koncu jest fajna , więc jej popularnośc powinno się pokazać .