PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12309
5,7 3 krytyków
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Udało się po raz kolejny. 5 tysięcy postów za nami:D.

ocenił(a) serial na 10
Bartek2

Jest też jeszcze jedno prawo, które się czasami trzymam na uczelni:
"Jeżeli coś jest głupie, ale działa, to nie jest głupie" :P

ocenił(a) serial na 10
Dai

Odnośnie jeszcze kobiet, to tak trochę matematycznie:
"Nie stałą, lecz zmienną kobieta jest" :P

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
rapecqx_E3QX

Studio Asylum podało fotkę z najnowszego filmu ich autorstwa...
http://terminatorwiki.fox.com/photo/9306/Cybernetic+Duo+2

ocenił(a) serial na 10
peesem

Cameron z Transformers ;) hmm trochę gabarytowo jest za mała, chociaż nigdy nic nie wiadomo - z Nokii po porażeniu prądem z tej kostki zrobili przecież robota ;).

Swoją drogą, w co by się przekształcała Cameron ;p ?

Pozdrawiam

rapecqx_E3QX

cam <3 sie przekształca w efrona albo owłosionego dekkera w ostateczności zakochanego wampira ^^

ocenił(a) serial na 10
Trzynastek

No bez przesady ;), to by było dosłownie straszne :D. Cameron mogła by się w lwicę przekształcać ;p.

Pozdrawiam

rapecqx_E3QX

She would transform info even more hottie :P

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

W myśl zasady, że "Impossible is nothing", so she turns to be ever more hottie :)"

rapecqx_E3QX

to ja sie na dziś zmywam panowie (bo Dai chyba nadal nie ma) ;)
dobranoc

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

A dobranoc szanownej Pani ;). Kolorowych snów.

_Anika_

Dobranoc! Niech Ci się Derek przyśni!

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

A tak swoją drogą :), to my Ci tutaj nie wystarczymy ;) w zastępstwie Dai ???

Pozdrawiam

Dai

Post w wikiforum:

Born to Run just started in UK. Announcer began ny telling us that it was last episode...ever. Shit!

Mam nadzieję, że się pomylili.

M_GmbH

taaa a nasza nadzieja umrze wraz z ramówką :|

no albo będziemy w 7 niebie ;))

ocenił(a) serial na 8
M_GmbH

Hehe, przecież wiadomo, że był ostatnim...nadzieja nadzieją, a logika zawsze logiką:-/

ocenił(a) serial na 10
peesem

Nadzieja zawsze umiera ostatnia, przy tym przysłowiowo jest matką głupich, ale większość matek kocha swoje dzieci ;)

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
rapecqx_E3QX

Do ogłoszenie ramówki jeszcze dużo czasu, dużo może się zmienić, jestem fanem serialu od samego początku...ale ja się z tym już dawno pogodziłem, że 3 serii nie będzie, i nie sądzę, aby Fox zmienił zdanie...

peesem

Wydaje mi się, że jednak wyrwiemy Fox'owi 3 sezon nawet z gardła ale uda się nam. Tylko wtedy 3 sezon będzie naprawde ostatnim.

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

Jeżeli będzie 3 sezon, to o ile będzie lepszy niż drugi, wtedy być może mógłby powstać i czwarty.

Tylko, że do tego potrzeba zdolnych scenarzystów, żeby znowu nie było motywu tym razem Johna jeżdżącego po pustyni i próbującego rozwikłać jego sny.

Pozdrawiam

rapecqx_E3QX

Z serialem Jerycho był w podobnej sytuacji co my. Zdjęto go z ramówki ale kampanie mailowe, wysyłanie przez fanów już nie pamiętam czego do siedziby stacji odniosło skutek. Serial dostał jeszcze jeden sezon, ostatni sezon.

ocenił(a) serial na 9
M_GmbH

Oprócz tego powiedzenia z Nadzieją jest jeszcze to z wiarą :)
Wiara czyni cuda
A ja wierze naprawdę mocno :D

rapecqx_E3QX

Potrzeba scenarzystów, którzy umiejętnie poprowadzą wątki żaeby całośc była spójna, a nie jak to miało miejsce teraz, wpychanie na siłe jakiś dziwnych historii, wątków pobocznych, które nic nie znaczą. Totalna głupota ale jak to mawia mój znajomy sami sobie na dupe bata ukręcili.

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

Serial nie może być przede wszystkim nudny moim zdaniem, więcej akcji - ja bym się wcale nie obraził żeby częściej pokazać jak Cameron robi jakaś zadymę albo walczy z innymi T-8xx.

Pokazać, jak John zaczyna dojrzewać do roli przywódcy ruchu oporu ...

Zresztą, o tym co by można zrobić to już wielokrotnie pisaliśmy. Tylko aby to zrealizować potrzeba, jak było już mówione, pomysłu.

rapecqx_E3QX

pamiętajcie o budżecie :/

można zrobic super serial bo potencjał jest i możliwości są ... ale to nie bajka żeby fox pakował kupe kasy jak nawet nie wie od czego ma zacząć

peesem

omg nie mów nawet tak ...

tyle możliwości im się otwiera w 3 sezonie...

myślę że wypuszczą ostatni sezon :((

ocenił(a) serial na 8
Trzynastek

Oczywiście chciałbym, aby tak było, ale realnie patrząc nie żadnych szans...

ocenił(a) serial na 10
Trzynastek

I to będzie mnie najbardziej bolało: serial pokazał swój ogromny potencjał, jednak mimo być zwyczajnie zaciągnięty pod gilotynę, i ścięty.

ocenił(a) serial na 10
Dai

Poszukawszy nieco po googlach o to co znalazłem :):
http://botropolis.com/wp-content/uploads/terminator-bearbrick.jpg --> termimouse :).

Pozdrawiam

rapecqx_E3QX

wszyscy kłamujecie .. taka propaganda jakaś pewnie dla foxa pracujecie :/
zeby zrobic wiekszą ogladalność...
-.-

ocenił(a) serial na 8
Trzynastek

Nie, My tylko jesteśmy realistami, a realia mówią same za siebie...aby serial był kontynuowany potrzeba cudu, a drugi raz taki cud się nie zdarzy...

peesem

no weź nie strasz bo nikt w nocy spać nie będzie :/

szkoda że aktorzy nie noł-lajfią i nie ma co 2-3 dni odcinka Tscc

jeżeli wyjdzie T5 to i 3 sezon będzie :)

Trzynastek

T5 i T6 jest w planach ale wcale to nie przesądza o powstaniu kolejnych sezonów TSCC.

M_GmbH

oczywiście że nie ale daje nadzieje .. w końcu jakaś reklama musi być dla T5,6,7, itd :/

ocenił(a) serial na 10
Trzynastek

To nie tak ;), to bardziej jak z meczem polskiej reprezentacji w ME lub MŚ w piłce nożnej z Niemcami/Hiszpanią/Anglią itd - serce mówi, że wygramy, ale rozum mówi coś innego :D

Pozdrawiam

rapecqx_E3QX

Dobre porównanie. Bez szans ale wychodziny na boisko z podniesionymi głowami:). Chociaż próbowaliśmy...

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

Tylko, żeby nie sprawdziło się powiedzenie: "Gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze" ;).

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
M_GmbH

jak chce porównywać do piłki , to powiedzcie mi np. kto z Was stawiał na Grecję podczas ME 2006 ? :> Nic nie jest pewne :))

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

No nikt, podobnie jak mało kto *realnie* stawiał na Polskę w wygranym 2:1 meczu z Portugalią. Ja zresztą skończyłem już z STSem :).

Cuda się zdarzają ;) niekiedy, trzeba tylko trafić na odpowiedni moment.

ocenił(a) serial na 8
rapecqx_E3QX

Polacy jak się nie najebią dzień przed meczem, i nie grają na kacu i kompletnym lekceważeniu rywala to i mogą z Brazylią wygrać....niestety narodowa mentalność do picia, imprez i lenistwa udziela się też piłkarzom, chlali przed meczem z USA(0-3) chlali przed meczem z Ukraina, gdzie Boruc z Dudką rozjebali pół hotelu i wywali drzwi od pokoju tłumaczki bo chcieli ją zgwałcić, i pili całą noc przed meczem z Irlandią....

peesem

Troche przejaskrawiasz. Nasi nie wiedzą co robić na boisku. Nie można spodziewać się cudów jak sie zatrudni dobrego trenera. To powinna być praca u podstaw, prowadzenie reprezentacji przez dwa lata to stanowczo za krótko. Z gówna bata nie ukręcisz.

Tylko ta Grecja... Ale to może wyjątek od reguły.

ocenił(a) serial na 8
M_GmbH

Niestety nie przejaskrawiam....Wojtek Kowalaczyk stwierdził ostatnio, że przez swą karierę wydał na alkohol ok. 1 miliona dolarów....i, że alkohol to plaga polskich piłkarzy, sam odsunięty był w Barcelonie jak na mecz przyszedł prosto z imprezy....potem Wójcik stwierdził, że 'Kowalczyk prosto z baru SEMAFOR jest lepszy od was wszystkich razem wziętych'
Już nie wspomne o Erneście Polu, i aferze w 1982 roku kiedy Piechniczek odsunął połowę kadry za pijaństwo, tak samo Górski w 1974 na MŚ trzech zawodników, alkohol to plaga, zobacz co się dzieje z Borucem...

peesem

Otylnia w wywiadzie podczas olimpiady też wyglądała jakby ją zawiało mocno ale polak nie rodzi się z genem alkoholizmu.
U nas panuje taka tradycja, że jak się spotka kogoś kogo dawno się nie widziało to się pije. Dlatego wydaje mi się to jest powód dlaczego nasi piłkarze piją.

Pić można ale po meczu. Ktoś tego powinien pilnować, a nie przymykac ciągle oko. Tu trzeba zmienić sposób myślenia.

Ruskie garują jak my albo lepiej, a mają jakieś sukcesy.

M_GmbH

Otylia oczywiście.

ocenił(a) serial na 8
M_GmbH

Kiedyś Zoran Gajić śmiał się, że Lozano wyrzucił ze składu zawodników za to, że popili...powiedział, że nie rozumie mentalności Słowian. Rosjanie są zdyscyplinowani taktycznie, poza tym mają ogromne umiejętności i ogromnie wydolnie organizmy...

M_GmbH

ta tu nie chodzi tylko o alkoholizm .. właśnie sposób myślenia ... mentalność ale przede wszystkim dobre plany :/
połowa pzpn'u to nieuki i amatorzy .... hmm co powiecie na kontrakt leo -.-

wogole powinno się kształcić dzieci (przyszłych piłkarzy) od młodzików, a tu wciąż młodzież gra na placach zabaw, polanach, drogach ... każdy kraj ma takie same możliwości ...
a wyjątek tylko potwierdza regułę

ocenił(a) serial na 10
Trzynastek

A u nas Krzynówek będzie grał, i grał i grał i grał :) - dziadki się trzymają.

rapecqx_E3QX

ta krzynówek ... jak to ten kabaret prawił ^^

"Takze, do przodu staramy sie caly czas do przodu, a po za tym to do przodu no i ... na pewno dam rade ...byle cały czas do przodu."

ocenił(a) serial na 10
Trzynastek

Dziennikarz: "A dlaczego pan strzelił na naszą bramkę?"
Krzynówek: "Bo było bliżej,a bramkarz się nie spodziewał" ;p

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

Wedle zasady (ale to ponoć żart), że gdzieś tam napisano:
Śmiertelna dawka alkoholu to 4,5 promila, a drobnym druczkiem: nie dotyczy Polaków i Rosjan :D.

rapecqx_E3QX

We wiadomościach kiedyś mówili o osobie, która miała podajże 5,2 promila. Co prawda trafiła do szpitala ale przeżyła.