PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=201352}
8,0 1,4 tys. ocen
8,0 10 1 1401
Texhnolyze
powrót do forum serialu Texhnolyze

Produkcje UNIKAĆ! Nie oglądać, udać, że nie istnieje. Nie dać się skusić wysokimi ocenami (choć oceny te są jak najbardziej na miejscu - sam dałem 8/10)

Rozumiem przygnębiające produkcje, rozumiem smutne zakończenia, rozumiem, że nie wszytko się dobrze kończy, potrafię zrozumieć naprawdę wiele, ale to już przesada. Nie dać na końcu nawet najmniejszej iskry nadziei? Czegokolwiek? Po 22 odcinkach czarnej smoły? Ze smutkiem stwierdzam, że żałuje że oglądałem, nikomu nie polecam, zagrzebać w pamięci i zapomnieć.

Niestety nie jestem w stanie dać niskiej oceny, bo anime było naprawdę dobre. Świetni bohaterowie, ciekawy świat, spójna fabuła. Oczko w dół za pierwsze dwa odcinki które były naprawdę beznadziejne. Drugie oczko za wspomniane już zakończenie. Nawet stare dobre "zabijmy wszystkich i po sprawie" było by fontanną radości w porównaniu z tym co mi zaserwowali (acz do tego się ostatecznie sprowadziło - do tego i znacznie więcej).

Argh, naprawdę chce zapomnieć, że to oglądałem...

DeMorgan

To anime czeka na mojej liście już od dawna, zawsze jednak było do obejrzenia coś innego lub stwierdzałam, że nie mam akurat ochoty na cięższe Sci-Fi. Minęło kilka minut od przeczytania Twojego komentarza i już ładuje mi się pierwszy odcinek. Potrafisz człowieka zachęcić, powinieneś pisać więcej opinii. Dziękuję.