Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymie xD
1) 6 dni do fali, a tym deklom się chce nawzajem zabijać, bo w sumie czemu nie
2) Jasper i reszta to już do reszty mnie skosili - bunkier znaleziony, nic tylko po prostu do niego wejść, a oni "nie bede" bo Jaha tak gada. Taki foch, wolę zginąć niż posłuchać Jahy i przeżyć.
3) Raven trochę też głupio robi, ale z drugiej strony...z jej udarem może i tak długo nie pożyć, nawet w bunkrze.
4) Harper - no nie, gada że nie ma siły walczyć dalej. Szkoda tylko, że walczyć już nie muszą(!), bo tylko muszą wejść do bunkra.
4 punkt najbardziej daje mi znak, że twórcy serialu szukają tak bezsensownych wątków, żeby tylko zapchać odcinki :/
a co z Octavią która będzie se roslinki uprawiać. Scenariusz totalnie nie wie co z nią zrobić od momentu kiedy spadła z klifu. Pierw dali jej przeżyc niemożliwy do przeżycia upadek ,potem z dupy romans który i tak nikogo nie obchodzi a teraz to....
No ale Octavia dość szybko na oczy przejrzała. Co do romansu z tym ułomem Illianem, to się kupy nie trzymało xD
Tragedia, niech już skończą ten szajs, na 4 sezonie, żebym dalej się nie musiał męczyć, bo nie lubię nie dokańczać seriali które już ruszyłem, a już nie mam siły go oglądać.
Dodaje
5) Idiotyczny wątek Octavii, totalny absurd będzie jak zostanie przedstawicielką, ludzi z nieba w tej walce, i wygra z Roanem i pewnie tą murzynką, pomimo, ze przegrała przecież z echo już pojedynek. No i tamci to wojownicy od dziecka a ona dopiero od nie dawna.
Oj tam dla mnie starej dupy dalej to guilty pleasure;) może masochistasos ze mnie. Acz, bezmierna głupota matki Clarke wk***** mnie nieziemsko w tym odcinku. Pytam się kiedy ona umrze?
Oesu Abby...była szansa na ogarnięcie się wszystkich ziemian, a ta pieprznęła, że przetoczyła jej krew xD
Brawo Abby, medal idioty roku dla debila.