PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76755
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

LEXA

ocenił(a) serial na 8

Witam, zaczełam oglądać serial w sumie od niedawna.. fakt, jest tu dużo dziwnych wątków, ale mam pytanie odnośnie Lexy. Czy jej postać dalej pojawia się w nastepnych odcinkach po jej śmierci w 3x07 ?

ocenił(a) serial na 6
angel94_filmweb

Epizodycznie, zdaje się raz.

ocenił(a) serial na 8
angel94_filmweb

W pewnym sensie, tak.

ocenił(a) serial na 8
SaiRIthy

Dzięki za odpowiedz. Po zakończeniu tego watku chyba nie jestem wstanie oglądać THE 100 dalej..

ocenił(a) serial na 8
angel94_filmweb

Wielu fanów Lexy miało ten sam problem, ale warto oglądać dalej, bo dzieje się, oj dzieje...;p

ocenił(a) serial na 8
SaiRIthy

Domyślam się :) Tam zawsze sporo się działo ;D Mówisz, że warto? :)

ocenił(a) serial na 8
angel94_filmweb

Jak najbardziej, zwłaszcza że już niebawem 5 sezon, a po tym co się wydarzyło w finale 4, nadchodzący sezon jest tym najbardziej przeze mnie wyczekiwanym jak do tej pory ;)

ocenił(a) serial na 8
SaiRIthy

Mhmhmh ;D pewnie jeszcze wróce do setki, tzn na pewno wróce, ale za jakis czas :) Narazie, jednak musze odczekać jakiś moment po bezsensownym zakończeniu tego wątku.

ocenił(a) serial na 8
angel94_filmweb

Hah, miałam podobne odczucia po zgonach 3 innych osób ;D Trzeba ochłonąć i odpalać kolejne odcinki, masa frustracji dopiero przed Tobą xd

ocenił(a) serial na 8
SaiRIthy

Jestem na etapie "ochłonięcia"" ;D
Zapewne, gdy dopadnie mnie nuda, zaczne odkurzac sobie nastepne odcinki :) Na ten czas denerwuje mnie jeszcze Bellamy, tym że dołaczył do Pike'a . (Przypominam, skończyłam na 3x7 )

ocenił(a) serial na 8
angel94_filmweb

Ach, w pewnym sensie zazdroszczę Ci, że jeszcze nie wiesz co wydarzy się w kolejnych odcinkach, sama chciałabym zacząć seans od nowa i być zaskakiwana podczas oglądania :D Bellamy, Pike...Nie chcę spojlerować, więc daj znać jak obejrzysz 3x09, najlepsze/najgorsze wciąż przed Tobą ;)

ocenił(a) serial na 8
SaiRIthy

Dobra, teraz to mnie już namówiłas :D
Wieczorem siadam do seansu ;D

Tak, dam znac :)

ocenił(a) serial na 8
SaiRIthy

Obejrzałam 3x9.. Kolejna smutna rzecz- śmierć Lincolna ;/
Mam nadzieję, że od tego momentu bedą dziać sie rzeczy które sa bardziej po mojej myśli :)

ocenił(a) serial na 8
angel94_filmweb

Ja do dziś noszę żałobę po Lincolnie, straszne marnotrawstwo ;/

ocenił(a) serial na 8
SaiRIthy

Oj tak..