Jeśli o nią chodzi, ciekawawa postać. Zastanawiam się jak będzie z nią w trzecim sezonie. Dodatkowo czekam z niecierpliwością na ten sezon :)
Trochę bezmyślna, niby całuje Clarke a za chwilę odwraca się od niej w najgorszym dla niej momencie. Ogólnie mogliby w trzecim sezonie jakoś bardziej rozwinąć tę postać, bo póki co to za dużo się o niej nie dowiedzieliśmy:/ Też czekam na trzeci sezon. Mam nadzieję, że będzie więcej wątków z Bellarke.
Zgadzam się. Z czasem zyskała i moje zaufanie, a teraz nie mam pojecia jak to się potoczy. Z pewnością twórcy zaskoczą czymś niespodziewanym jak do tej pory i mam nadzieję, ze poziom nadal będzie wysoki. Coś tak czyje, że nie zabraknie takich wątków.
Aktorka grająca Lexę dostała jedną z głównych ról w spin-offie The Walking Dead, więc przez to mogą jej skrócić czas antenowy w The 100. Dla mnie jej wątek skończył się po tym jak zdradziła Clarke. Myślę, że w 3 sezonie powinny być do siebie wrogo nastawione i żadne przebacz nie wchodzi w grę. Inaczej to nie będzie miało sensu.
http://femslash-lovers-unite.tumblr.com/post/123753647809/the-biggest-question-o f-all-what-is-happening-to
Jest oficjalnie Lexa wraca w 3 sezonie i chyba sobie z Clarke skoczą do gardła :) Nie mogę się doczekać tej sceny