PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76829
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Spadek

ocenił(a) serial na 8

Serial zaczalem ogladac tydzien temu. Pierwszy sezon wciagnal mnie jak cholera. Drugi jest dobry, ale juz nie to samo. Na trzeci sezon chyba nie bylo pomyslu, bo jest duzo gorszy od poprzednich. Mam nadzieje, ze nie bedzie jak z innym serialem, ktory uwielbialem, a teraz przestalem ogladac. Mianowicie Sleepy Hollow

ocenił(a) serial na 9
Snajper85AP

2 sezon był zdecydowanie lepszy niż 1, a co do 3, to trochę zaczynają mieszać, ale zobaczymy jak to będzie.

ocenił(a) serial na 6
Snajper85AP

Masz raczej klapki na oczach i kiepski gust. Pierwszy sezon przecież był zdecydowanie najgorszy, dziecinny, absurdalny,
głupi dla nastolatków z trójkątem miłosnym. 4/10
2 i 3 sezon mniej dziecinny, dojrzalszy, ciekawszy i bardziej dopracowany - 7/10
Ja widzę wyraźnie tendencję zwyżkową. Recenzje to samo mówią i opinie ludzi.

ocenił(a) serial na 8
Snajper85AP

Jezeli lubisz kino dla nastolatkow, to moge sie zgodzic, sezon pierwszy pod tym wzgledem byl najlepszy. Same milostki i popowa muzyczka.
Sezon trzeci zaskoczyl ludzi na calym swiecie, odcinki zbieraja fantastyczne recenzje i popularnosc The 100 rosnie z dnia na dzien.
Epizody 3 i 4 pokazuja jak dobry moze byc ten serial, jezeli fabula dalej bedzie sie skupiac na konfliktach politycznych, a os historii bedzie budowana wokol ziemian, najlepiej ukazanej i najatrakcyjniejszej frakcji w tym serialu.

ocenił(a) serial na 8
MrXander

Kazdy ma swoje zdanie. Jak dla mnie ukazuja bohaterow bez kregoslupa. Zbyt radykalne zmiany charakteru

MrXander

Dokładnie jak to ujęłaś to typowe kino nastolatków, z płytkimi dialogami i prostymi scenami. Szczerze to ciekawiej się oglądało serial planeta małp, małpy które były bardziej inteligentne niż scenarzyści the 100 były bliższe kinu sci fi jak ta papka o 100.

ocenił(a) serial na 6
Ybor

Ja jednak widzę tendencję zwyżkową z każdym sezonem. Drugi sezon lepszy od pierwszego.
Co prawda trzeci sezon dopiero ma 4 epizody, ale początek jest lepszy niż
porównywalne pierwsze epizody 2 sezonu.

returner

no to chyba tylko ty ją widzisz.

ocenił(a) serial na 6
Ybor

1 sezon był bardzo słaby. Przynajmniej 2 i 3 są lepsze.