PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76759
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Przeglądając wasze posty, jestem trochę zdziwiony, bo ja bardzo szanuję tą postać, to jest bardzo dobry lider jak na te trudne czasy, i gdybym sam tam był, to bym popierał go w zamknięciu tego bunkra, no ale oczywiście, musieli zrobić z niego głupka, żeby jakoś ten bunkier otworzyli, bo normalnie każdy człowiek by od razu zamknął i Bellamyego i matkę Clarke, do nadejścia fali, żeby nie mogli ZABIĆ 300 swoich ludzi, przez otwarcie bunkra, a pewnie i więcej, bo kto wierzy, że te wszystkie klany będą tam mieszkać w zgodzie? ;) Ale przechodząc do sedna sprawy, przejęcie bunkra było bardzo dobrym posunięciem, nie wiem jak można być tak głupim i dawać szansę na przetrwanie ludziom którzy tylko myślą o walce, i nawet na kilka dni przed końcem zamiast szukać rozwiązania z ludźmi z nieba, ci wolą się zabijać o nic, a gdy ludzie z nieba jako jedyni, coś zrobili aby się uratować, to teraz muszą pozostawić 300 swoich ludzi na śmierć, bo nagle klany się obudziły i chcą jednak żyć. Jakaś masakra, ja rozumiem doskonalę postawę Jahy, i uważam, że na ten moment, jest jedną z lepiej poprowadzonych postaci, nie jak ta reszta miękkich faj, szkoda tylko, że pewnie tego sezonu nie przeżyje. Będą niezłe jaja, jak się okaże, że Monty i Harper uratują Raven, a potem z tej 3, tylko Raven zostanie wpuszczona do bunkra ;) No i może Harper, wątpię, że Monty przeżyje, takie typowe zagranie scenarzystów to będzie, żeby ludziom się smutno zrobiło (:

Jest tu jeszcze ktoś, kto też lubi postać Jahy?

ostatnisprawiedliwy_1771

Oni nie chcieli wpuszczać ziemian, a Octavie i Marcusa. Bellamy nie wiedział czy ona żyje czy nie, ale walczył tak jakby żyła - a jeśli tak to oni wygrali i bunkier jest ich. Nie spodziewali się, że Octavia będzie chciała wszystkie klany wpuszczać. Clarke mogła tylko coś podejrzewać, bo Indra jej powiedziała coś ciekawego.

Jaha nie chciał otworzyć nie dlatego, aby nie wpuścić części ziemian, tylko dlatego, że uważał, że za wrotami oni od razu stoją żądni krwi i bunkra wku rw* za zajęcie bunkra, który należał się innemu klanowi (raczej nie stawiał na Octavie). I miał rację, że brał to pod uwagę. Mylił się, ale miał racje.

Nie mniej, ja bym się przygotował i otworzył. Spokojnie by sobie dali radę z bronią palną.