jeżeli masz takie same zapędy masochistyczne jak ja to oglądaj. Za serial daje 2 na szynach, a obejrzałem wszystkie dostępne odcinki. Pogrom, drewniane aktorstwo że aż strach. Dałbym 1/10, ale ta dodatkowa gwiazdka to tylko za rolę pani doktor. Poza tym to kicz i głupota. A efekty specjalne???????? O Matko!!!! No płakać się chce.
Zawsze mnie zastanawia, czemu ludzie poświęcają ponad 20 godzin swojego, życia, żeby oglądać serial, który według nich jest tak mizerny :D.
Wybacz, źle podpiąłem posta. Było to nie do Ciebie, a do Twojego rozmówcy. Decyzje bohaterów oczywiście bywają irracjonalne i to jest irytujące, ale pomysł na wykreowanie świata mnie bardzo się podoba i chyba to mnie przy serialu trzyma.
tak jak wyżej, są to zapychacze czasu, trafiłem na serial, bo tak wszyscy chwalą, 3 sezon zamówiony... Obejrzałem to, co było dotychczas nakręcone, aby dojść, skąd te zachwyty i niestety... nic takiego nie zanotowałem. Dałem 2 bo to nie moja bajka i drażniło mnie w nim zbyt wiele.
Ktoś inny może dać 8 i też dobrze. Tylko ważne, żeby umotywować odpowiedź, kiedyś ktoś Cię prosi o opinie :)
A ja obronię ten serial i powiem, że jak 1 sezon był bardzo średni, tak drugi jest znacznie lepszy. Oczywiście polecam Ci tylko jeśli lubisz produkcje dla nastolatków, bo to do tej widowni jest raczej kierowane ;) Ale jeśli wolisz poważniejsze seriale, to odradzam (aczkolwiek ja takie oglądam, a ten serial mi się całkiem podoba). Chociaż patrzyłam na Twoje ocenione seriale i raczej nie sądzę, żeby Cię zachwycił :)
To dziwne, bo akurat efekty nie są znowu takie najgorsze jak piszesz. Serial był za nie nominowany do nagrody Emmy, więc raczej nie są takie złe :)
Tak, ale nominacji by jednak nie dostał gdyby rzeczywiście były takie, że aż ''płakać się chce'' ;) Ja uważam, że jak na serial telewizyjny nie są takie znowu najgorsze, ale to tylko moja opinia.
moim zdaniem, jeśli szukasz jakiegoś zapychacza na czas wolny to warto, nie jest to serial z najwyższej półki, ale dla mnie ma potencjał i wkręca maksymalnie, także polecam :D