PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76912
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Warto??

użytkownik usunięty

Aktualnie większość moich seriali ma przerwę . I muszę jakoś wypełnić pustkę więc polecacie The 100??

ocenił(a) serial na 7

warto :)

użytkownik usunięty
Tekashikika

Coś więcej, jak gra aktorów, scenariusz??

ocenił(a) serial na 7

Właśnie miałam Ci odpisać, ale DarkDefender lepiej ujął to w słowa :) daj znać jak Tobie się podoba, pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Tekashikika

Właśnie, jestem po pierwszym sezonie. Mam sporo uwag ale w ostateczności może być, bo i tak nie mam co teraz oglądać.
Choć liczę, że drugi sezon będzie lepszy.

ocenił(a) serial na 7

Moim zdaniem jest lepszy :)

ocenił(a) serial na 6

Zależy od sezonu. Pierwszy był średni, 2 i 3 znacznie lepsze. Gra aktorów jest w porządku, im dalej w las tym lepiej. Oczywiście są tacy, których się lubi i tacy, których mniej..no ale w którym serialu tak nie jest. Scenariusz jest spójny i logiczny...moim zdaniem. Wydarzenia trzymają się kupy i co ważniejsze mają swoje uzasadnienie w fabule. Ciężko jest to podsumować tekstem "obejrzyj dwa pierwsze odcinki i się przekonasz" bo to nie zadziała w tym przypadku...najlepiej nastaw się w taki sposób, że drugi sezon jest o wiele lepszy, niż pierwszy, a trzeci trzyma poziom drugiego.

użytkownik usunięty
Dark Defender

Czyli standard wielu seriali. "Przetrwaj pierwszy sezon, drugi Cię zaskoczy".

Dzięki wielkie, chyba się zdecyduję bo i tak nie mam nic aktualnie innego co mógłbym oglądać.
Jeszcze raz dzięki ;)

Dark Defender

zaczelem 3 i jest bardzo dziwny moim zdaniem 2 byl super, tak po 3 pierwszych odcinkach 1 tez fajny ale ten 3... mam nadzieje ze bedze lepiej ale jak narazie marnie to widze