Aktualnie większość moich seriali ma przerwę . I muszę jakoś wypełnić pustkę więc polecacie The 100??
Właśnie miałam Ci odpisać, ale DarkDefender lepiej ujął to w słowa :) daj znać jak Tobie się podoba, pozdrawiam :)
Właśnie, jestem po pierwszym sezonie. Mam sporo uwag ale w ostateczności może być, bo i tak nie mam co teraz oglądać.
Choć liczę, że drugi sezon będzie lepszy.
Zależy od sezonu. Pierwszy był średni, 2 i 3 znacznie lepsze. Gra aktorów jest w porządku, im dalej w las tym lepiej. Oczywiście są tacy, których się lubi i tacy, których mniej..no ale w którym serialu tak nie jest. Scenariusz jest spójny i logiczny...moim zdaniem. Wydarzenia trzymają się kupy i co ważniejsze mają swoje uzasadnienie w fabule. Ciężko jest to podsumować tekstem "obejrzyj dwa pierwsze odcinki i się przekonasz" bo to nie zadziała w tym przypadku...najlepiej nastaw się w taki sposób, że drugi sezon jest o wiele lepszy, niż pierwszy, a trzeci trzyma poziom drugiego.
Czyli standard wielu seriali. "Przetrwaj pierwszy sezon, drugi Cię zaskoczy".
Dzięki wielkie, chyba się zdecyduję bo i tak nie mam nic aktualnie innego co mógłbym oglądać.
Jeszcze raz dzięki ;)