PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76914
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Właśnie zaczęłam to oglądać i jakoś doszłam do 8 odcinka 1 sezonu, póki co jest marnie i razi mnie drewniane aktorstwo niektórych... Czy historia z czasem staje się ciekawsza czy cały czas utrzymuje ten sam poziom?

ocenił(a) serial na 8
olik124

drugi sezon jest stanowczo lepszy od pierwszego, praktycznie 0 żałosnego teen drama w stylu CW a fabuła całkiem spoko

ocenił(a) serial na 5
olik124

Pierwszy sezon rzeczywiście męczący, ale za to drugi wymiata. Nowe postacie, które są według mnie o wiele ciekawsze od głównych bohaterów, Clarke i reszta paczki jakoś mniej wkurza swoim zachowaniem. Warto oglądać dalej, nie zawiedziesz się.

ocenił(a) serial na 7
olik124

Drugi sezon to jak dla mnie bomba, szczególnie te ostatnie odcinki które trzymają kosmiczny poziom. Pierwszy sezon wydaje mi się ze z zamysłu miał być takim wprowadzeniem do tego co będzie działo się w następnych sezonach oraz miał nas trochę wprowadzić w realia fabuły aby wszystko było jasne i przejrzyste, tak więc nie dziwne ze momentami trochę przynudzał.

Drugi sezon to jak niebo a ziemia w porównaniu z pierwszy. Naprawdę fabuła rozwija się świetnie i co najważniejsze wciąga, postacie są w miarę dobrze prowadzone i kreowane, nowe lokacje naprawdę bardzo przyjemne dla oka, niestety cały czas kuleją dialogi ale widać lekki progres.

ocenił(a) serial na 9
olik124

Nie pożałujesz 2 sezonu - rewelacja ! Pierwszy sezon rzeczywiście można uznać jako wprowadzenie w świat wydarzeń i zarysowanie fabuły oraz zaprezentowanie cech osobowych bohaterów choć moim zdaniem już 1 sezon całkiem nieźle wkręca.

ocenił(a) serial na 7
olik124

Zdecydowanie nie przerywaj. Poziom rośnie z odcinka na odcinek i aktualnie (2x12) napięcie już wgniata w posadzkę. Aktorstwo się oczywiście nie zmienia, ale świetna fabuła to w pełni rekompensuje.