PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76994
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

powiem wam jak pierwszy raz w maju 2014 wpadłem na pierwszy odcinek the 100 to później oglądałem non stop 5 lat teraz dopiero gdy prawie po roku czekania znów jest nowy sezon to uświadomiłem sobie ze fajnie znów ich zobaczyć :) Ale tak to człowiek wraz z nimi dorastał jak ktoś nie oglądał np od 2014 to powie co on pisze :) taka prawda bo teraz jak ktoś trawił na the 100 później rok dwa lub trzy albo teraz to już mógł oglądać gotowe odcinki .
Rok trochę i dwa przesadziłem bo na pewno tez te osoby czekały na nowe odcinki po tym jak nadrobiły pierwsze sezon :)

Owen1990

Dla mnie to jest shit totalny. Serial typowo polegający na muskulizmie. Wszyscy najlepsi bohaterowie płci męskiej giną w śmieszny sposób. A kobiety? Clark która jest wszędzie, niszczy swoimi decyzjami wszystko i wszystkich. Octavia która zachowuję się jak Bóg, myśli że każdemu podoła. Abi? Mamusia, która sama nie umie niczego zrobić i zachowuje się jak pępek rasy ludzkiej plus ma w dupie wszystko byle żeby uratować córeczkę. DNO totalne.