PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706334}
6,9 196  ocen
6,9 10 1 196

The After
powrót do forum serialu The After

...tego serialu zaciekawil mnie pierwszy odcinek mam nadzieje ze nie poleca za bardzo i nie
schrzania klimatu jaki wytworzyli w pilocie :)

misiek1234

Zupełnie przypadkiem natrafiłem na wzmiankę o tym serialu - a konkretnie o pierwszym pilotowym odcinku i muszę przyznać, że szczerze zaciekawił mnie.
Na temat zaproponowanego w nim pomysłu nie będę się jakoś wielce wypowiadał, bo i pewnie niejedna osoba powie, że to nic oryginalnego nie zostało nam zaproponowane. Niemniej, jak bardzo enigmatycznie to nie zabrzmi, tak klimat jest całkiem niezły. Póki co jedynie sama końcówka mnie nieco rozczarowała. Jednakże całość budzi zaciekawienie - że tak to ujmę. A co z tego wyniknie, to się okaże. Równie dobrze może być wielka klapa, co i coś nienajgorszego.

pochmurny

licze ze serial wbije mnie w fotel jak np ostatnio Vikings (o Grze o tron nie trzeba mowic ;p)lub wczesniej starsze seriale jak Heroes,The killing czy swietny Strike back inaczej mowiac narobili smakow takze przyjacielu nic tylko wyczekiwac ;)

misiek1234

Wiadomo coś kiedy 2 odcinek będzie?

Ariel2400

na eztv.it sledze seriale dobra stronka z wiekszoscia seriali jak narazie wyczytalem ze 8 odcinkow maja zamowionych ale kiedy 2 odcinek to niewiem bo niema daty

Ariel2400

w 2015 r.