PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563526}
5,5 1,3 tys. ocen
5,5 10 1 1323
The Cape
powrót do forum serialu The Cape

Jak przeboleje się pierwszą eksplozję i drętwe 15 minut to kolejne minuty są dość przyjemne. Odcinek nabiera tempa, spójności i nie jest tak bardzo drętwy. Relacja ojciec-syn jest bardzo sztuczna tak jak i obserwacje mamy dotyczące ojca i syna. Ogólnie przyjemny serial. Czy się coś rozkręci... zobaczę. Do tego moment: bardzo mocny średniak.

LaraNotsil

Mi się tam 1 odc nawet podobał :) racja że troche podręcznikowa rodzinka ale mam taką nadzieje że będą rzadko sceny z matką i synem i akcja będzie się dziać wokół głównego bohatera :D
btw. Durne te soczewki szachisty xD

DRSRng

Po pierwszym odcinku, z czystym sumieniem mogę dać 7. Podobało mi się, jeszcze lepiej podobało mi się to że nie uszył sobie tej peleryny. A akcja Rolo vs Waga przednia :) Co do soczewek Szachisty, może to nie soczewki, a koleś jest jakimś mutantem.

DRSRng

Podejrzewam, że natura oczu Szachisty to coś więcej niż same soczewki. Gdy operuje się w świecie superbohaterów i jest się szefem korporacji dominującej na wielu płaszczyznach medycyny, zbrojenia i technologii to najprawdopodobniej jako zły geniusz, stworzyłeś rodzaj kuracji, która dała Ci nadprzyrodzone zdolności. Myślę, że będzie to wytłumaczone w kolejnych odcinkach. Zawiódłbym się gdyby tak nie było...

chemicznie_czysta_biel

Pewnie tak, tak samo jak motywy działania Orwell.