5,5 1,3 tys. ocen
5,5 10 1 1324
The Cape
powrót do forum serialu The Cape

przeciez fabuła rodem sciągnieta z robocopa , no prosze Was jak możecie tego nie widziec .
poza głównym bohaterem wszystko sie powtarza , jakoś udało sie cudem obejrzeć pierwszy
odcinek nie mam zamiaru zaczynać drugiego , wszystko jest tak naciągane że aż w oczy razi
np jego ucieczka przed korporacją woła o pomste do nieba , albo najgorszy zły charakter tak
przewidywalny jak pomarancz na nowym lamborgini . zdecydowanie nie polecam !

morek32

Co do naciąganych w pierwszym odcinku to się zgadzam. Również mnie to raziło. Do tego ten pośpiech z wprowadzeniem widza i zrobieniu z Faradaya The Cape'a. Mimo, że zalatywało to trochę kiczem to jednak nie było źle. Przymrużając oczy na te wady to całkiem przyjemnie się oglądało. Drugi odcinek natomiast jest już z kilka razy lepszy więc polecam obejrzenie go ;)

morek32

Przecież to bohater z komiksu to i tak kręcą jak komiks więc skąd to rozczarowanie?

ocenił(a) serial na 5
szarit

To że 'bohater z komiksu' to nie znaczy że aktorstwo, dialogi, efekty mają być do bani!!!

Neo84

Jaki bohater komiksowy takie dialogi,stacji żal kasy na efekty bo niewiedzą jak z oglądalnością to się nie wysilać,a aktorstwo na poziomie komiksu,zresztą po aż dwóch odcinkach takie oceny to nieco przesada po sezonie się oceni,wcześniej nie ma sensu,aktorzy mogą jeszcze pozytywnie zaskoczyć,a tak w ogóle to się całkiem fajnie ogląda ten serial i wszelkiej maści niedociągnięcia mi nie przeszkadzają.

ocenił(a) serial na 2
szarit

hehe pod koniec odcinka 3 wyjasnia sie pewna żecz która została zaprezentowana na poczontku odcinka zanim to przedłuzyć to ostatnie sekundy nie mogli sie postrzymac i musieli to rozwiozać hehe nie no żal pl

ocenił(a) serial na 5
pawlik211211

Ważne, że ortografia stoi na odpowiednim poziomie.
Co do serialu- czemu tu wszystko się tak zajebiście szybko dzieje?

ocenił(a) serial na 3
morek32

A my kochamy robocopa xD więc super git xD

A tak serio - może to nie jest najlepszy serial jaki oglądam. Nie zmienia to faktu, że wciąż stanowi miła (mniej poważną) odskocznię od całej reszty.

kalamir

Nie wiem jak jest u was, ale mnie cholernie denerwuje główny bohater. Jakby na sile próbował być taki 'męski'. Chętnie bym mu wyjeb.. z otwartej, bo na tyle zasługuje. Tak bardzo chciałem, żeby ten Gregor z 3 odcinka zrobił to za mnie. No ale nie wszystko w życiu idzie po naszej myśli:) Rezygnuje z tego serialu w głównej mierze z powodu genialnej gry głównego bohatera. Czuje się, jakbym oglądał ostatni sezon Heroes, tylko teraz nie będę się męczył do końca. Lipa, lipa i jeszcze raz lipa!

rataja

Jeszcze dodam, że tytuł założonego wątku trafnie spostrzega, o czym jest ten serial. Pozdrawiam! Nawet tych, którzy się ze mną nie zgadzają;P

ocenił(a) serial na 4
rataja

Obejrzałem 3 odcinek i uważam, że serial jest średni, a co do głównego bohatera to mnie także denerwuje, najsłabsza postać w tym serialu.