Witam.
Znacie podobne seriale? Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyście podali ich tytuły.
P.S. "Pretty Little Liars" już oglądałam.
Proponuje jeszcze Tajemnicę Amy, Switched at Birth, a z takich fantasty to The Secret Circle, oczywiście Pamiętniki Wampirów, Teen Wolf, Once upon a Time . A jeszcze z całkiem innych to Revenge i Hart of Dixie. Wszystkie oglądam i bardzo polecam ;d
Może nie koniecznie te seriale są podobne, ale polecam :
Plotkara, Pretty Little Liars, The Secret Circle, Pamiętniki Wampirów, Once Upon a Time, Teen Wolf, Lost Girl, Switched at Birth, Skins.
Supernatural i Jak poznałem waszą matkę też jest super <3
Oglądałam wszystkie oprócz "Revenge", "Hart of Dixie", "Jak poznałem waszą matkę", "Plotkary" i "Skinsów". Prosiłabym o seriale fantastyczne, albo takie z tajemnicą jak "The Lying Game" i "Pretty Little Liars". Kompletni mnie nie interesują takie jak "Plotkara" czy "Skins". Ale i tak dziękuję za wszystkie propozycje. Proszę o więcej ; )
No to może Terra nova? Lub z całkiem innej bajki - Nikita 2010 (: Co tam jeszcze... jak mi się coś przypomni, dopiszę :P
Jeszcze jest Ringer. Też tam jest podobny wątek (jedna siostra wchodzi w rolę drugiej) a główną rolę gra Sarah Michelle Gellar. Polecam :)
Tajemnice i przekręty są w "Revenge" więc polecam ;) A dokładniej tak jak mówi tytuł chodzi o zemstę ;]
Jest też krótki serial "Tajemnice Palm Springs".
ja to polecam Orphan Black, the Fosters, Orange is the new Black< - > Wentworth -branżowe ale świetne!