The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7697
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

ocenił(a) serial na 10

Orientuje się ktoś kiedy będą napisy?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
greysak

Dzisiaj mają być, są już w korekcie :)

ocenił(a) serial na 10
Bela09

O super, dziękuję!:)

greysak

nie ma sprawy :) Zawsze służę pomocą :)

ocenił(a) serial na 8
Bela09

a orientujesz się może o której mniej więcej będą ? ;) .

ImmortalMe

Tego niestety nie wiem :(
ale powinny być już teraz, bo o 12:30 tłumaczka zamieściła informacje, że są w korekcie a z mojego doświadczenia wiem, że korekta zajmuje nie więcej niż 2 godziny, nawet w godzinę do 1.5 się można uwinąć jak się ktoś uprze :)
więc powinny być niebawem, ja też wyczekuje :p

ocenił(a) serial na 8
Bela09

no mam nadzieję, Bo już nie mogę się doczekać :D . tego i PLL.
No i jestem cholernie ciekawa, co się działo z Sutton :D.

No właśnie, korekta nigdy nie trwa jakoś nie wiadomo jak długo. Ostatnio, jak dziewczyny tłumaczyły PLL to trwała zadziwiająco krótko xD .

ocenił(a) serial na 8
Bela09

a gdzie będzie można je ściągnąć?

ocenił(a) serial na 7
Ewodia

ja chyba zacznę oglądać po angielsku bo nie chce mi się czekać

Ewodia

Ja też strasznie się nie mogę doczekać, PLL też :p
Ale i tak na TLG bardziej czekam, bo ostatni odcinek się ciekawie skończył :D

No właśnie, jak się jeszcze tłumacz postara to naprawdę nie ma co poprawiać. W godzinę się można spokojnie uwinąć, mam nadzieję, że je niedługo dodadzą bo nie wytrzymam :p

@Ewodia
napisy będzie można pobrać przez napi projekt, albo przez stronę gdzie są udostępnione napisy napisy24.
Warto założyć sobie tam konto, bo tłumacze regularnie zamieszczają informacje o napisach, piszą procent ukończenia i na e-mail przychodzi ci wiadomość kiedy są gotowe do pobrania :)

Tak czy inaczej na głównej będą jak je tłumaczka doda :)

ocenił(a) serial na 8
Bela09

ja w sumie tak samo i na to i na to. ;) . Chociaż ostatnio zaczynam się bardziej przerzucać na TLG. <33.

ImmortalMe

Ja tak samo, to znaczy podobnie bo jak zaczęłam oglądać PLL to jeszcze TLG nie było, a jak zaczęłam oglądać TLG to już bezkonkurencyjnie na 1 miejscu :D

ocenił(a) serial na 8
Bela09

Ja zaczęłam oglądać TLG, jak była przerwa w PLL xD . i się wciągnęłam ;D. I teraz oba seriale mnie wciągają <3 . I i jeszcze uwielbiam Supernatural.
Chociaż w sumie, to trudno powiedzieć czy lepsze jest TLG, czy PLL xD. Oba są super, jak dla mnie. Chociaż przyznaję, denerwuje mnie to, że trzeba dość długo czekać na napisy do TLG xDD .

ImmortalMe

Napisów jeszczde nie ma ??? :(

ocenił(a) serial na 8
zzuziaaa

no właśnie nie ;x .

ImmortalMe

buuu ...

zzuziaaa

na dodatek pll tez trzeba czkać

ImmortalMe

Napisy już są przed chwilą pobrałam z napi Projekt...

ImmortalMe

Mnie też, bo się przyzwyczaiłam, że dawniej były tego samego dnia :p
Ja mam kilka ulubionych seriali, TLG jest jednym z tych ulubionych :D
Supernatural też kocham, poza tym to oglądam ich z 20 (nałóg) albo więcej :p
ale wiadomo, że nie wszystkie lecą teraz, bo dużo ma przerwy :p

ocenił(a) serial na 5
Bela09

Myślę, że zamiast denerwować się, iż napisów nie ma we wtorek, powinniście zrozumieć, że nie robi się ich w dwie godziny. Zwłaszcza, że w tym serialu nie robią nic prócz gadania - co powoduje, że zazwyczaj mnóstwo linijek do tłumaczenia. Chciałam to zaznaczyć jako tłumacz, który je dla was tłumaczy, aby swobodnie oglądało wam się serial. :)

missy_russo

Oj nie denerwuj się dziękujemy za tłumaczenie masz rację tam gdzie dużo gadają tłumaczenie jest zdecydowanie bardziej wymagające.
Jak dla mnie 2-3 dni po emisji odcinka czekania na napisy to nie jest żaden problem.Oglądam Revange a ten serial od samego początku ma tak że napisy wychodzą po emisji następnego już odcinka.I tylko raz czy 2 napisy zrobili fani sami i były dzień dwa po emisji odcinka.Jak ktoś tłumaczy sam niestety napisów nie wrzuca....tylko odcinek a ja wolę ściągnąć i dołożyć napisy niż on line.. I jeszcze raz Dziękuję za tłumaczenie..

ocenił(a) serial na 5
szarit

dziękuję, nie denerwuję się ; ) po prostu przybliżam jak to wygląda. również jestem człowiekiem czekającym na napisy i nie wyrażam swojego lekkiego niezadowolenia na forach, gdy napisów nie ma dzień lub dwa po premierze. ;]
Tłumaczę tak szybko, jak mogę. Nie obijam się. Wiem jak to jest.
Chciałam to tylko wyjaśnić, gdyby ktoś przypadkiem uważał, że robię je za wolno :)

missy_russo

Revange tłumaczą 2 osoby a trzecia robi korektę,średnio jeden odcinek to o.9-10dni pracy a czy dialogów jest więcej niż w TLG?nie zauważyłam,dlatego dziękuję za starania i termin w jakim tłumaczysz ten serial...:)

missy_russo

I bardzo dziękujemy ci za tłumaczenie, ja też jestem tłumaczką więc wiem, że tłumaczenie nie jest łatwe a i tak szybko napisy robisz :)
My po prostu wyczekujemy każdego odcinka z wielką niecierpliwością i ten czas strasznie nam się dłuży :)
Dziękujemy za wysiłki dla nas :) Bo wiadomo, że robisz to z własnych chęci :)
Ja jestem leniem i mimo, że rozumiem to wolę oglądać z napisami :p

ocenił(a) serial na 7
missy_russo

jak coś, to mogę czasem pomóc w tłumaczeniu napisów TLG;)

ImmortalMe

Napisy już są na napiProjekt

szarit

posli link

zzuziaaa

i do odcinka do ktorego pasuja :)

zzuziaaa

NapiProjekt ściąga automatycznie napisy,a do odcinka nie wolno dawać linków bo blokuje temat moderator ale szukaj na oneDll a bez problemu ściągniesz za darmo z rapidshare...