PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=813197}
8,0 72 tys. ocen
8,0 10 1 71927
6,8 30 krytyków
The Mandalorian
powrót do forum serialu The Mandalorian

Byłem dość sceptycznie nastawiony do tego serialu ale trailer mnie zaintrygował serial prawdopodobnie będzie kierowany do starzej widowni i utrzymany w mroczniejszych klimatach więc może w końcu po mniej udanych filmach Disney zrobi dobry serial.

faceinthecrowd

Nie licz na taki serial na disney+ xD

ocenił(a) serial na 7
Connor7

Jak na razie wygląda to obiecująco

ocenił(a) serial na 8
Connor7

A to niby dlaczego. Będzie kontent dla kazdej kategorii wiekowej, nawet R-ki. jeśli chcą zdominować rynek.

Cross_23

Na disney plus nie będzie treści dla dorosłych xD

ocenił(a) serial na 8
Connor7

w takim razie nie wiem gdzie podzieją filmy dla dorosłych. moze na inne platformy.

Cross_23

Disney ma 60 procent udziałów w Hulu, tam pojawią się filmy dla doroslych

faceinthecrowd

Jakich nie zbyt udaych filmach? Z tego co pamiętam to Przebudzenie mocy, Ostatni Jedi i Łotr 1 to bardzo dobre filmy oprócz Hana Solo więc w czym rzecz?!

ocenił(a) serial na 7
dYDelf

Zgadzam się (choć Ostatni Jedi mnie rozczarował), hejt na Disneya jest przereklamowany.

ocenił(a) serial na 10
dYDelf

Solo to również bardzo dobry film. Nie udał się tylko pod względem sprzedaży, a to dlatego, że praktycznie nie miał reklamy, 0 marketingu.

ocenił(a) serial na 8
Jacek112PL

Nie tylko przez to, do tego doszło niezadowolenie widowni po wpychaniu poprawności politycznej w Ostatniego Jedi.

ocenił(a) serial na 10
WTTW_FILM

Cóż, zdenerwowanie po TLJ w jakimś stopniu na pewno wpłynęło, ale mimo to uważam, że głównym sprawcą jest brak marketingu.

ocenił(a) serial na 8
Jacek112PL

W sumie, nie przypominam sobie żebym jakąś reklamę w TV widział.

dYDelf

TFA i Last Jedi udane? I Han nieudany? :D Jedyny powód klapy finasowej Solo to sprawka dwóch poprzednich filmów które odstraszyły fanów serii.

Pidiiinne

Jeżeli już to zrobił to Last bo TFA akurat zarobił i po premierze miał pozytywne opnie :)

dYDelf

to źle pamiętasz.

faceinthecrowd

Mamy i drugą zapowiedź!
https://www.youtube.com/watch?v=XmI7WKrAtqs
Więcej najnowszych zwiastunów: Facebook Trailery Srailery