Byłem dość sceptycznie nastawiony do tego serialu ale trailer mnie zaintrygował serial prawdopodobnie będzie kierowany do starzej widowni i utrzymany w mroczniejszych klimatach więc może w końcu po mniej udanych filmach Disney zrobi dobry serial.
A to niby dlaczego. Będzie kontent dla kazdej kategorii wiekowej, nawet R-ki. jeśli chcą zdominować rynek.
w takim razie nie wiem gdzie podzieją filmy dla dorosłych. moze na inne platformy.
Jakich nie zbyt udaych filmach? Z tego co pamiętam to Przebudzenie mocy, Ostatni Jedi i Łotr 1 to bardzo dobre filmy oprócz Hana Solo więc w czym rzecz?!
Zgadzam się (choć Ostatni Jedi mnie rozczarował), hejt na Disneya jest przereklamowany.
Solo to również bardzo dobry film. Nie udał się tylko pod względem sprzedaży, a to dlatego, że praktycznie nie miał reklamy, 0 marketingu.
Nie tylko przez to, do tego doszło niezadowolenie widowni po wpychaniu poprawności politycznej w Ostatniego Jedi.
Cóż, zdenerwowanie po TLJ w jakimś stopniu na pewno wpłynęło, ale mimo to uważam, że głównym sprawcą jest brak marketingu.
TFA i Last Jedi udane? I Han nieudany? :D Jedyny powód klapy finasowej Solo to sprawka dwóch poprzednich filmów które odstraszyły fanów serii.