A może to jednak DALIA udaje freje ? Pewnie jest potężniejsza niż ten daremny fin , ciekawe kiedy pozna braciszków :D , ciekawe czy zniesie tą klątwe kola co dał mu ostatnio fin .
Dahlia udająca Freye? Nie sądzę. :P
Mnie ciekawi:
1. Jakim cudem jest nieśmiertelna (powinna zginąć jakieś 1000 lat temu)?
2. Po której stronie stoi?
3. Wklepałam jej imię w wyszukiwarkę, to przypadek że pochodzi z nordyjskich mitów i na wikipedii jest o tym imieniu cała strona?
4. Spała w trumnie, czemu nagle się obudziła?
5. Gdzie jest Dahlia?
co do 3 to pewnie nie przypadek. Imie całkiem spoko moim zdaniem tak ogólnie. Co do Dhalii to pewnie będzie miała wielkie wejście i rozwali pół Nowego Orleanu.
co do 1. mówiła że Dhalia sprawiła że przez 100 lat śpi i budzi się na 1 rok
2. chce udupić Dhalie [może żeby więcej nie spać ale sam nie wiem]
4. obudziła się bo albo a) minęło jej to 100 lat albo b) wejście siostry przerwało jej drzemkę i może tez dlatego Dhalia ją ściga
5. Lata sobie i szuka rodzinki M
W ogóle nie podobają mi się nowe osoby, które dołączyły do obsady teraz. Ani ta nowa Rebbeca ani młoda Fiona z AHS
Wydaje mi się, że mogło być tak, iż Uczeń przerósł Mistrza. Jeszcze się okaże, że ta Dhalia wróciła, żeby pozbyć się Freyi, bo to ona będzie największym złem. Nie ufam tej blondynie. Wydaje mi się, że ona będzie takim głównym złoczyńcą. Niby narzeka na to jaka była Dhalia, ale chyba jednak czegoś się od niej nauczyła skoro włada tak potężną magią. Dhalia pewnie sama się skapnęła, że nie przemyślała sprawuni i ma dość pilnowania takiego wrednego bachora więc zamknęła ją w trumnie na ileś tam lat :D hahaha