Hakan i Zeynep. Oglądam tureckie seriale, i przed emisją nastawiłam się bardziej na parę Leyla/ Hakan. Ale czegoś mi barkuje w tej parze. Myślę, że Zeynep trochę przyćmiła Leyle. Nawet jakby główny aktor przestal grać w tym serialu, to ogladałabym dla Zeynep. Strasznie podoba mi się jej postać. A ty kogo wolisz? :)
Właśnie tak samo jak Ty uważam, że Hakan i Zeynep bardziej do siebie pasują. W postaci Leyli mi czegoś brakuje, jakoś nie przemawia do mnie xD a Zeynep naprawdę super, bez niej serial nie byłby taki fajny :D
A tak apropo tureckich seriali, oglądałaś Kara Sevda, bo widzę, że masz awatar związany z tym serialem? ^^
Hej, postać Leyli jest dosyć płytka. Jej zadaniem było chyba ładnie wylądać przy Hakanie. Ogólnie lubię tą aktorke. Jej gra aktorska też mi odpowiada. Ale jednak Zeynep ją przebiła. Nawet byłam zawiedziona, że Leyla pod koniec ożyłam, ale co tam. oglądalam KS do 12 boluma. Pożniej przeczytałam opinie że wątek głównej pary ciągle stoi w miejscu. Jęczą i nic więcej, a emir jest ciągłym prześladowcą i tym najgorszym. Serial oglądałam tylko dla emira. Bez niego serial zdechł by śmiercią naturalną. Taka jest moja opinia. Oglądałm póżniej jakies urywki z emirem i małą Arven. Najlepszy ship w serialu. Jeszcze jakieś urywki Emira z Zeynep i Nihan. Za główna parą jakoś nie przepadałam, nie moja bajka. Oni to w ogóle żyli w jakieś bajce. Takie dzieci we mgle. Ale obejrzałam końcówkę finału i ta śmierć Kemala mnie wzruszyła i te słowa pod koniec. Ale mimo wszystko postać emira najlepsza, bo najciekawsza :) Oglądam jeszcze Cukur z Arasem. ten serial tez mi zbrzydł, ale czego sie nie robi dla Arasa. Zresztą mój ulubiony aktor, i tego nikt nie zmieni. A ty oglądasza jakieś tureckie?
Ja oglądam KS aktualnie w tv, ale też zauważyłam, że główna para taka nijaka i ich wątek nie idzie do przodu xd a Emir to po prostu najlepsza postać jaką kiedykolwiek widziałam, jak nigdy nie jestem za czarnymi charakterami to tu wręcz przeciwnie :D Wcześniej oglądałam Królowa jednej nocy, Sezon na miłość i film Delibal z Çağatay Ulusoy i właśnie przez niego stwierdziłam, że może obejrzę sobie ten serial skoro on gra główną postać.
Ja też oglądanie tureckich seriali zaczynałam od Sezonu na miłość. Ale seriali komediowych nie lubię. Ten ich humor jest taki wymuszony, na siłę wszystko robią. Cagatay w Delibalu też fajnie zagrał. Miał dużą chemię z Leylą ( Fusun ). W ogóle uważam, że najwiekszą chemię miał z tą aktorką i jeszcze dodałabym Zeynep :) Grał też w serialu Medcezir. Jest to remake amer. wersji Życia na fali. Tej tureckiej wersji nie oglądałam, ale też miał fajną chemię z aktorką. Polecam Icerde a Cagatayem i moim Arasem. Na pewno ci sie spodoba :) Jest przetłumaczony na j.polski.
Oo to chętnie zobaczę skoro jest po polsku :) tureckich seriali nigdy za wiele :D
Podpowiecie konkretnie jakich tytułów szukać? Swoją drogą ciekawa jestem czy będzie 3 sezon :)
Icerde/ Wewnątrz obowiązkowo. W skrócie historia o dwóch braciach którzy poszukują się wzajemnie. Przetłumaczone odcinki możesz znaleźć na grupie Turecka serialomania. I jeszcze Ezel na podstawie Hrabiego Monte Christo. W tym serialu jest dużo akcji i psychologii. z całego serca polecam. To są moje dwa ulubione seriale.
3 sezon Obrońcy będzie na 100 %, nawet gdzieś o 4 słyszałam.
Daj znać jak zaczniesz oglądać jakiś serial, bo jestem ciekawa twojej opinii.
Ok, poszukam bo jestem ciekawa innych :) Protector mi się podobał, tylko to zakończenie...ech :)
I dziękuję oczywiście za tytuły :) na filmwebie myślałam że coś znajdę z aktorem grajacym Hakana ale za wiele tego nie ma
Aktor grający Hakana gra w Icerde, więc to jest obowiązkowy serial do zaliczenia :)