Punisher nie wybacza, nie uznaje okoliczności łagodzących. Punisher karze, a karą jest śmierć. Co najwyżej w zależności od powagi win, czasem ciut mniej bolesna. Typek, którego chcieli zalać płynnym betonem także powinien zostać zlikwidowany. Pierwszy odcinek, a już ryfa, żeby tylko pokazać publice, że Castle to ten dobry. Czarno to widzę.
serial nie będą oglądać jedynie fajni Punishera, ja sama nie wiem skąd to, pewnie jakiś komiks :D nie mam pojęcia jaki on tam jest i mnie to kompletnie nie obchodzi, serial ma mi się podobać i póki co pierwszy odc mi się nawet podobał. Jakby tego z betonu zabił to bym się wkurzyła, dobrze że zostawił. Myśle że większość ludzi oglądających będzie takich jak ja, którzy z tą postacią stykają się pierwszy raz i liczą po prostu na przyzwoity serial.
Jestem na szóstym odcinku i jest dobrze.Wszystko zaczyna się rozkręcać przy piątym według mnie
Niekoniecznie, koleś nikogo nie zabił, nie handlował prochami (bo tych Frank likwiduje jak morderców), poza tym Castle w pierwszym odcinku jest jakby w zawieszeniu między czymś co ma przypominać normalne życie a rolą mściciela z komiksów. Ja to kupuję.