PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707987}

The Royals

2015 - 2018
7,4 5,1 tys. ocen
7,4 10 1 5077
The Royals
powrót do forum serialu The Royals

Ostatni odcinek..

ocenił(a) serial na 10

Mam nadzieję, że twórcy serialu zrobią więcej wątków Eleanor i Beck`a :D No i nareszcie coś sensownego dzieje się z Ophelią i Liamem! Świetny serial. Porównałabym go delikatnie do Gossip Girl. Cały czas się coś dzieje, wciąga niesamowicie! Świetna produkcja :)

itscurl

Eleanor i Beck? ;/ Ja tam dalej wolę tzw. Jaspenor

itscurl

Teraz jestem w kropce czy kibicować Jaspenor czy Eleanor i Beckowi :D Zwłaszcza po tym co J zrobił z królową. Po ostatnim odcinku E&B <3

VeronicaBass

Beck? Mega nudaaaa, aż ziewałam na niektórych momentach. Jasper to jest to !!! Owszem, zrobiłgigantyczny bład, ale jest o wiele ciekawszą postacią niż Beck.

nunax4

Rozumiem Cię, ale serio Jasper w tym odcinku wyjątkowo zepsuł moje zdanie o nim. Fakt że on i Eleanor mają fajną chemię między nimi i normalnie Beck wydawały mi się nudny, ale seks z Heleną to za dużo dla mnie.

ocenił(a) serial na 10
itscurl

Z Jasperem to tylko sex i ten gość nie ma w sobie żadnego wyrazu. Nie wiadomo tak naprawdę o co z nim chodzi. Po ostatniej akcji, stwierdzam, że zachowuje się jak jakiś psychopata/erotoman. Dajcie spokój. Eleanor kocha Beck`a. Przy nim pokazuje swoją lepszą stronę, uśmiecha się, nie potrzebuje nawet "dipolmatic bag" :D I w dodatku jest o niebo przystojniejszy :D

itscurl

ja nie jestem tu obiektywna, bo uwielbiam aktora który gra Jaspera - przyznaję. DLatego zawsze będę za nim. I właśnie to, że nie wiadomo o co mu chodzi jest intrygujące. Jedyne co mnie ciekawi u Becka to jego małżeństwo i tyle.
NO ale zobaczymy jak to poprowadzą :)

itscurl

Ophelia czy tylko ja jej nie lubię ?

ocenił(a) serial na 7
virginia_virgi

Mnie też irytuje..

nina5121

O nie jestem sama :D

ocenił(a) serial na 7
virginia_virgi

Haha, w sumie to po ostatnim odcinku polubiłam nawet Gemme...

nina5121

ja ją jakoś od początku lubię :D ona powinna być z Liamem a nie ta ophelia grr

ocenił(a) serial na 7
virginia_virgi

No właśnie, taki banalny jest ich zwiazek :D

itscurl

nie wiecie kto gra Becka`a?

Kakna2

Andrew Cooper