PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=797238}
7,3 63 tys. ocen
7,3 10 1 62880
6,9 17 krytyków
The Umbrella Academy
powrót do forum serialu The Umbrella Academy

Hej hej,
Dla wszyatkich zauroczonych postacią Clausa, polecam obejrzeć (również dostepny na netflix) serial "Misfits". Gra tam rolę Nathana, bardzo charakterem podobna i również świetna zagrania. Serial też utrzymany w tematyce fantasy i "mocy", ale nie będę spoilerowal. Dla osób, które już obejrzały Misfits, rzucam pytanie z tytułu : Claus czy Nathan?

ocenił(a) serial na 4
DawidSobania

Nathan. W Misfits dużo więcej z niego wyciągnęli, jego interakcje z innymi bohaterami również były ciekawsze.

DawidSobania

Nathan zdecydowanie

ocenił(a) serial na 6
DawidSobania

Nie ma porównania. Klaus to tylko niezbyt udana kopia Nathana. Oba seriale owszem mają wspólną tematykę, ale jak dla mnie Misfits to 10/10 (może oprócz ostatnich sezonów), Umbrella tylko 6/10.

ocenił(a) serial na 6
DawidSobania

Jako Nathan najlepszy.Z Robertem jest jeszcze serial Love/Hate,który bardzo polecam jego wielbicielom:)

DawidSobania

Nathan. Ale opuścił serial bo myślał,że jest lepszy. W sumie gra samego siebie. Chama, prostaka i idiote.

RadoslawKamil

Mogę prosić o wywiady bądź newsy które to przedstawiają. Nie mogę nic znaleźć o jego zachowaniu.

mrvfkojad

Było coś na angielskich stronach gdy odchodził,ale teraz ciężko coś by było odkopać. Plotki były,że uznał,że jest lepszym aktorem niż pozostali i nie chciał tracić czasu na ten serial. Takie były wtedy komentarze.

RadoslawKamil

Dobra, dzięki. Coś poszukam.

ocenił(a) serial na 6
DawidSobania

Zdecydowanie dla tych co oglądali Misfits, the Umbrella Academy to taka słabsza, nowsza wersja.

ocenił(a) serial na 6
Lovly

Zgadzam się. Dodatkowo w Misfits te moce były jeszcze bardziej popaprane. Dawało to wybuchową mieszankę z temperamentami bohaterów.

DawidSobania

Nie podejmę decyzji:) W Misfits był czasami aż obrzydliwy ale genialny:) Tu jest genialny i słodki:)

DawidSobania

Misfits >>>>> Umbrella Academy. Nathan > Klaus.

DawidSobania

Zdecydowanie Nathan ❤